“Це був тяжкий урок”. Як Сталлоне зберіг шлюб зі своєю дружиною Дженніфер Флавін, ледве не розлучившись?

Ледве не втративши свою кохану дружину, улюбленець жінок Сильвестр Сталлоне зізнався, які висновки зробив актор, що допомогли йому зберегти шлюб.

Ще місяць тому шлюб відомого американського актора Сильвестра Сталлоне та його дружини Дженніфер Флавін міг закінчитися розлученням. Сталлоне зазначає, що це був дуже тяжкий час для нього. Зірка усвідомив власні помилки, після чого його дружина все ж таки зупинила процес розлучення.

Сильвестр Сталлоне відвето ділиться з читачами, що ледве не втратив найдорогоцінніше, що в нього було і, на щастя, є — свою сім’ю.

Важливі висновки, які допомогли акторові врятувати його сім’ю

76-річна знаменитість повідомляє виданню Yahoo! Entertainment:

“Скажімо відверто, це був дуже неспокійний час. Я усвідомив те, що насправді є найціннішим у моєму житті – любов до моєї сім’ї. Вона значно важливіша за роботу, і це був дуже важкий урок”.

Також актор зазначив, що тепер приділятиме більше часу та уваги своїм дітям.

“Я не приділяв їм вдосталь уваги, коли вони росли. Я весь час зосереджувався на своїй кар’єрі, проте зараз я відповідаю собі: “Добре, попереду я маю уже не так багато часу, як раніше, і я дійсно щиро хочу почати питати в моїх дітей про те, що відбувається у їхніх життях”, – відверто ділиться своїми роздумами знаменитість.

Щаслива родина Сильвестра Сталлоне та Дженніфер Флавін

Нагадаємо, що шанувальники актора почали підозрювати щось недобре, коли Сильвестр Сталлоне зробив нове татуювання на тому місці, де було зображення його дружини. Отож, замість фото коханої Дженніфер Флавін на плечі з’явився малюнок собаки.

19 серпня дружина Сталлоне подала документи на розлучення, зазначивши причиною те, що її чоловік “навмисне витратив усе родинне майно, через що виник несприятливий матеріальний вплив

Пізніше колишня модель Дженніфер Флавін офіційно оголосила, що, хоч це було тяжке рішення, але все ж таки вона подала на розлучення з Сильвестром Сталлоне після 25 років шлюбу.

“Хоч ми вже тепер не подружжя, проте для мене завжди будуть цінними наші стосунки, і я точно переконана, що ми обидва однаково любимо наших чудових доньок. Я прошу про нерозголошення інформації, допоки ми докладаємо максимум зусиль і дружно йдемо вперед”, — прокоментувала Дженніфер.

На що американський актор Сталлоне зазначив, як сильно любить свою родину, тому вони разом розв’язують ці питання з повним миром та конфіденційністю.

Наближені до сім’ї інсайдери сказали, що причиною скандалу став їхній ротвейлер Дуайт. Сталлоне дуже любить цю тварину, а його дружина була проти такого великого пса в будинку. На тлі цих розбіжностей виник значний скандал, у якому випливли й інші проблеми пари, що вони довго замовчували та тримали в собі. У запалі подружжя дійшло висновку, що їм варто розійтися.

Але, як ми можемо бачити, Сильвестру Сталлоне і Дженніфер Флавін усе ж таки вдалося подолати всі труднощі на їхньому шляху.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини