Очам не віриться: в мережі показали, як у реальному житті одягається красуня Нігяр з “Величного століття”

Роль Нігяр виконала акторка, яку звати Філіз Ахмет, якій 41 рік нині. А сама Нігяр-калфа з "Величного століття" була неоднозначною героїнею, проте були моменти, коли їй навіть співпереживали. То як виглядає ця цікава героїня у реальному житті?

Акторка турецького походження Філіз Ахмет стала популярною та впізнаваною у всьому світові завдяки цій ролі в серіалі “Величне століття”. Однак, якщо уважно переглянути її профілі в соціальних мережах, то не важко зрозуміти, що Філіз Ахмет має мало чого спільного зі своїм персонажем, але також виглядає привабливо та красиво.

Образи Нігяр-калфа з серіалу "Величне Століття"
Образи Нігяр-калфа з серіалу “Величне Століття”

Зазначимо, що для цього серіалу створили майже 2000 костюмів. При цьому стилісти підбирали лише найкраще: ціна вартості неймовірно якісних тканин, що були обрані для пошиття, сягала від трьох тисяч євро за один метр. Адже для костюмів використовували матеріали люксових брендів Valentino, Christian Dior, Dolce&Gabbana. Через це глядачі не могли відвести погляду від вбрання героїнь “Величного століття”. Це було просто неможливо.

Як ми пам’ятаємо, Нігяр-калфа була феєричним та неоднозначним персонажем. Глядачі могли їй співпереживати, а потім у якийсь момент вони були переконані що все, що з нею сталося, було цілком виправданим. За сюжетом, Нігяр-калфа керувала гаремом Топкапи. Тому вона завжди мала відповідний вигляд. Її вбрання були модними для часів Османської імперії, що ще краще передавало атмосферу та стиль серіалу. Хоч ця героїня і не мала титулу при дворі, вона завжди дбала про те, що вдягнути та яку пишну та красиву сукню підібрати.

Красуня Нігяр-калфа з серіалу "Величне Століття"
Красуня Нігяр-калфа з серіалу “Величне Століття”

Як Філіз Ахмет виглядає тепер?

Судячи з фото, Філіз на відміну від своєї героїні не любить пишності, блиску та привертати зайву увагу своїм зовнішнім виглядом. Їй більше до вподоби зручний одяг без надмірних деталей.

Для акторки цілком нормальним та прийнятним є можливість відвідати громадські місця у звичайних простих джинсах і без макіяжу на обличчі.

При цьому її підписники хвалять такі образи, стиль та зовнішність Філіз Ахмет.

Ось декілька прикладів її образів у реальному житті:

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини