Немає макіяжу, немає і краси: Леді Гага, Алла Пугачова, Мадонна та інші зірки, яких не впізнати без гриму

Ці зірки прославилися своїми епатажними образами та численними гучними виходами на сцену. Як виглядають відомі співачки без тонни гриму та косметики?

Алла Пугачова

Аллу рідко можна побачити без косметики, але такі фото все ж таки є. На сторінці в Алли Борисівни можна знайти фото, де вона крупним планом постає без макіяжу, але підходить до цього з гумором:

“Ну ось, вже зморшки під очима, це що – не посміхатись зовсім? Як? Якщо радістю заповнений наш замок, нехай з’являються. НЕМАЄ ПРОБЛЕМ.”, – пише Алла під фото

 

Мадонна

Мадонні вже 60 років. Звісно, від вікових зморшок нікуди не втечеш, співачка завжди наносить на своїх виступах багато косметики і гриму, щоб це було не так помітно, а в соціальних мережах використовує фотошоп. Та вона розуміє, що це все одно помітно, тому не соромиться показати себе без фільтів та косметики. На подібних знімках вона виглядає молодше 60, але дуже втомлено.

Леді Гага

На своїх шоу та концертах цю мадам точно легко впізнати, адже на її обличчі буде весь грим світу, що змогли зібрати. Великі епатажні стрілки, чорні губи, всі ми це бачили. Натуральна Гага виглядає привабливо, чи за гримом ховаються комплекси?

Насправді, Гага виглядає добре. На думку користувачів, без цього епатажного образу шаленої дівчини навіть краще. А ви як думаєте?

 

Кім Кардашьян

Знаменита своєю фігурою та статками, Кім зробила не одну пластичну операцію. Пластика носа, губ, підборіддя – все це може зіпсувати зовнішність, а не підкреслити. Вона майже ніколи не виходить без намальованих губ та вій, але в інстаграмі присутні фото без косметики. На фото Кім користується маскою для обличчя власного бренду. Помітно, що в неї майже немає зморшок і виглядає діва бездоганно.

 

Памела Андерсон

Наразі, в соціальній мережі на сторінці Памели є лише два фото, і ці фото – реклама нової книги, яку вона написала. Все ж таки нам вдалося відшукати фото без макіяжу. Вигляд Памела має непоганий, але ефект старіння присутній.

Памела Андерсон з макіяжем та без
Памела Андерсон з макіяжем та без

Міла Куніс

У соціальних мережах акторки немає, але фан-акаунти ведуть активну діяльність. Міла з макіяжем дуже ніжно та гарно виглядає, але чи фото від парацці такі ж гарні, як після студійної зйомки: зараз побачимо.

Не рівний тон шкіри, мішки під очима – все явно від недосипу через тяжкий графік.

Міла Куніс без косметики
Міла Куніс без косметики

 

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини