53-річна Дженніфер Еністон розповіла про численні спроби завагітніти: чому зірка “Друзів” не може мати дітей

В житті стаються непередбачувані миті, однією з таких стало безпліддя для Дженніфер Еністон. Зірка відверто розповіла, чому їй не вдається завагітніти.

Дженніфер Еністон давно не з’являється на екранах, не бере участі в нових проєктах режисерів. На просторах інтернету є інформація, що вона обрала дітей, а кар’єру вже давно відставила на другий план. Але це не так. Дітей в голлівудської акторки немає впродовж всього її життя і це для неї найсильніший біль у душі.

Чому Еністон не має дітей

Раніше, як признається акторка, такі питання її чіпляли за живе, тому що ця тема для неї є закритою в обговоренні. Вона намагалась жартома відповідати на такі запитання, щоб в кореспондентів не було можливості продовжувати цю розмову, але журналісти не втрачали нагоди знову і знову розпитувати її про дітей та вагітність.

“Останні чутки про мою вагітність, всі ці розмови про дітей мене ранили. Люди й гадки не мають, що я відчуваю та що зі мною відбувається. З медичної точки зору вони навіть не думають, чи можу я мати дітей. Це боляче”, – говорить Дженніфер.

Акторка завжди хотіла дітей та сім’ю, вона була вагітна двічі у шлюбі з Бредом Піттом, але у неї сталося два викидня. Це дуже засмутило її, але не покидало надії на те, що вона колись стане мамою. Можливо, це вплинуло на подальше здоров’я Еністон та стало причиною не тільки проблем, а й хорошого спілкування з Піттом навіть після розлучення.

Наразі Дженніфер безплідна. Як говорить сама зірка:

“Я б зробила все, щоб завагітніти. Я багато разів намагалась, але все без результату. Якби мені сказали заморозити всі яйцеклітини, я б навіть й хвилини не замислювалась, чи варто. Просто зробила б”, – з сумом каже акторка.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини