Шакіра розлучається з Жераром Піке: яке майно ділить пара і кому залишиться розкішний маєток у Барселоні

Колумбійська запальна співачка Шакіра розлучається з своїм чоловіком Жераром Піке, разом вони ділять між собою маєток, у якому проживали. Кому ж він дістанеться?

Влітку активно ширилась інформація про те, що футболіст Жерар Піке зрадив відомій співачці Шакірі з матір’ю свого 17-річного колеги. За попередніми даними, 35-річний футболіст впродовж довгого часу таємно зустрічався з його мамою, а в один з днів Шакіра спіймала коханців на гарячому у власному будинку.

Та цей матеріал виявився фейком, але не до кінця. Насправді мова йшла не про матір одноклубника, а про 20-річку офіціантку, яка працює в якомусь кафе, а пізніше – Жерар влаштував її до своєї піар-кампанії на роботу. Як все відбулося направді – до кінця досі невідомо. Зараз пара розлучається.

Колишні кохані вирішили розділити своє майно, яке вони придбали під час стосунків. Одним із таких надбань став колосально розкішний маєток в не останньому районі Барселони. Там є своя студія звукозапису, тенісний корт, спортивний зал, футбольне поле та ще багато іншого.
За спільним рішенням маєток не дістанеться нікому. Так, це не жарт. Пара вирішила продати його, а виручені кошти порівну розділити між собою. За будинок вона планують отримати 14 мільйонів доларів.

Окрім долі маєтку, важливим питанням стало виховання дітей. Шакіра та Жерар підписали документ, що свідчить про те, що діти разом із мамою повернуться жити в Маямі, де живе вся родина співачки. Таким чином, Шакіра отримала всю опіку над дітьми, але, здається, Піке від цього не гірше, а тільки краще – він не дуже засмутився цій новині.

Діти зіркової пари будуть жити з мамою в Маямі
Діти зіркової пари будуть жити з мамою в Маямі

До речі, варто зауважити, що пара була разом цілих 12 років, але за цей час вони не одружувались та не грали великого весілля.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини