Багатшого нікого немає: Меган Маркл вже знайшла заміну принцу Гаррі після вигону з королівської сім’ї

Представники королівської родини впевнені в тому, що Меган Маркл найближчим часом знайде собі нового партнера. Про те, ким, ймовірно, виявиться обранець, читайте далі.

Останні декілька місяців, за життям принца Гаррі та його дружини Меган Маркл активно слідкують користувачі у соціальних мережах. Ходять чутки, що Меган вже шукає собі нового чоловіка, а судячи з її великої планки у виборі свого парнера, то наступна її жертва ніхто інший, як Ілон Маск. Ілон – одна з найбагатших людей планети, тому такий вибір є цілком очевидним.

Ілон Маск - найбагатша людина на планеті
Ілон Маск – найбагатша людина на планеті

Що відбувається між принцом Гаррі та його дружиною?

Нещодавно королівське подружжя вечеряло в одному з ресторанів у штаті Каліфорнія разом зі своїми друзями. Вони обговорювали багато різних тем, але несповідано Меган та Гаррі почали підвищувати тон та сперечатися. По закінченню вечері, принц Гаррі вийшов з ресторанку раніше, ніж Меган. Очевидно, що він просто залишив її там та поїхав додому сам.

Меган Маркл та її чоловік принц Гаррі
Меган Маркл та її чоловік принц Гаррі

Про цю перепалку повідомив інсайдер, додавши кілька слів:

“Цій парі зараз дуже складно, вони порушили королівські традиції, запускають нові проєкти, Гаррі турбується про власний імідж, адже його дуже люблять люди, а після всіх цих подій він не знає, чи залишиться з ним прихильність мільйонів людей. Меган, в той же час, більше турбувається за дітей, чи можна їм буде використовувати свої королівські титули, чи родина Гаррі заборонить їм це. Ці всі проблеми навалились на них в один час, тому як у всіх нормальних людей, у них стаються непорозуміння і сварки”, – каже інсайдер.

Саме подружжя ніяк не коментує чутки про розлучення або новини про розповсюдження їхньої сварки. Відомо лише одне – вони дуже зайняті своїми проєктами та намагаються створити для дітей краще майбутнє.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини