Відома модель посягає на серце 48-річного Леонардо Ді Капріо: актора зловили на побаченні з 27-річною красунею

Невже відомий голлівудський актор Леонардо Ді Капріо перестав бути холостяком: хто став тією обранницею серця, з якою він повечеряв у ресторані?

48-річний Леонардо Ді Капріо вже прославився своїми стосунками. Про актора говорять, що він зустрічається лише з моделями до 25 років. Цього разу традицію актора було порушено, адже його помітили з 27-річною моделлю Джіджі Хадід при виході з ресторану Cipriani у Нью-Йорку.

Відомо, що Хадід нещадовно народила дитину від Зейна Маліка, але через невеликий проміжок часу пара розлучилася. Про стосунки з Леонардо не раз говорили, що вони вже перейшли межу дружби і між ними щось набагато більше.

Пара виходила з ресторану окремо, щоб не приваблювати до себе уваги, але папарацці обвести навколо пальця не вдалося. Вони зробили знімки як Хадід, так і Ді Капріо при виході після побачення. Актор був одягнений в чорну кепку, такого ж кольору куртку та штани. Також він одягнув чорну маску та натягнув на очі кепку, щоб не потрапити до камер обличчям. Джіджі також обрала для побачення образ у темних кольорах. На ній були сірі штани, топ, шарф та чорна курка. Шарфом вона також закривала обличчя, але їй це вдалося не так добре, як актору.

Також ці фото доповнилися заявою від інсайдера, що наближений до кола спілкування нової зіркової пари:

“Вони хочуть більше спілкуватися та дізнатися один про одного. Для того, аби починати стосунки, потрібно зустрічатися на нейтральній території, або на побаченнях. Частіше їх можна побачити на вечірках друзями, але там вони навіть не натякають на свою близькість. Побачення у них відбуваються дуже рідко, щоб менше потрапляти в об’єктиви камер”, – розповідає інсайдер.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини