Найкрасивіша султанша “Величного століття”: як у реальному житті виглядають Хюррем, Махідевран, Нігяр

Як виглядають акторки, що виконали головні ролі у серіалі "Величне століття"? Такі ж в житті, як їхні персонажі, чи кардинально відрізняються?

Культовий серіал “Величне століття: Роксолана” приніс колосальний успіх режисерам, акторам та продюресам. Як виглядають акторки, що зіграли головних героїнь серіалу в реальному житті?

Мер’єм Узерлі (Хюррем Султан)

Акторка зіграла законну дружину Сулеймана, шлях якої показаний впродовж всього серіалу. Вона була матір’ю чотирьох хлопчиків та єдиної доньки правителя. Мер’єм ідеально підійшла ця роль, вона сподобалася глядачам своєю акторською мастерністю та харизмою. Вона покинула серіал через свою раптову вагітність та вирішила повернутись до Німеччини.

фото Мер'м у реальному житті та в серіалі
фото Мер’єм у реальному житті та в серіалі

Айсан Нур Феттахоглу (Махідевран Султан)

Акторка родом з Німеччини, зіграла першу засекі Сулеймана, що народила першого сина для нього.
Спочатку акторка працювала в банку, але вирішила спробувати себе в новому амплуа і стала телеведучою біржових новин. Потім почалась її акторська кар’єра, вона зіграла багато рівних ролей у фільмах та серіалах. В 2011 році її запросили на роль у серіалі “Величне століття”, на що акторка з радісью погодилась.

Нур без амплуа Махідевран виглядає так само чудово
Нур без амплуа Махідевран виглядає так само чудово

Філіз Ахмет (Нігяр Калфа)

Для того, аби гідно зіграти роль Нігяр, акторка дуже детально занурилася у вивчення історії. Завдяки цьому, вона дуже чітко та влучно передала всі риси свого персонажу, що дуже сподобалося режисерам серіалу. В одному з інтерв’ю дівчина розповіла, що вона дізнавалася про свою героїню все: як вона туди потрапила, як себе почуває серед інших та ще багато різних подробить, що здаються незначними, але направді відіграють дуже важливу роль в характері героїні.

Філіз в реальному житті та серіалі
Філіз в реальному житті та серіалі

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини