Співачка Мадонна опублікувала рідкісне фото своїх дітей: на знімок потрапила кожна дитина

Співачка Мадонна рідко показувала фото зі всіма своїми дітьми. Нещодавно вона опублікувала фото, на якому можна побачити кожного з членів її великої родини.

Зірка всіх часів Мадонна опублікувала фотографії зі всіма своїми дітьми. Сімейство разом святкувало День Подяки в Америці 24 листопада. Заради свята жінка влаштувала грандіозну вечірку, на якій її діти спробували себе у ролі діджеїв.

Близнята за діджейським пультом
Близнята за діджейським пультом

В епатажної діви всього шестеро дітей. Двоє біологічних – син Рокко, батьком якого є Гай Річі та донька Марія Чікконе-Леон, її батьком став Карлос Леон, фітнес-тренер з Куби. Дівчинка є найстрашною донькою у зірковій сім’ї.

У 2009 році Мадонна займалась благодійністю та вирушила до однієї з африканських країн. Вона зустріла 10-річну дівчинку та 9-річного хлопчика, що жили у тотальних злиднях та просто не змогла їх там залишити. Вона оформила над ними опікунство і забрала жити до свого маєтку.

У 2016 році зірка знову в рамках благодійсності повернулась до тієї ж країни, на цей раз вона застала двох дівчаток близнят, які жили у сирійському притулку. Маленьких дівчаток Мадонна також забрала до себе та виховує їх до нині.

Діти Мадонни у повному складі
Діти Мадонни у повному складі

Мадонна була одягнена у повністю чорне вбрання з бежевими акцентами на талії, масивними кольє та перстнями, що красувалися на її пальцях. Її діти обрали собі вбрання самостійно. Рокко був одягнений у класичний брючний костюм сірого кольору з чорною краваткою. Найстарша донька – чорний топ та чорні штани. Свій образ леді не доповнювала додатковими аксесуарами.

Близнятка Стелла та Естер одягнулися в кардинально різні образи: одна була в тотал чорному образі, а інша у сукні, вкритою блискітками та паєтками. Єдине, що було у дівчаток однаковим – зачіска.

Середній син одягнув голубий светр з горловиною, прикрасивши його вишуканим кольє та доповнив образ пов’язкою на голові, а донька – у сукні зеленого кольору з браслетами на руках та не менш гарним кольє на шиї.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини