46-річний Андрій Шевченко народився в селі, а живе в Лондоні з американкою: як виглядає родина футболіста

Українська футбольна зірка Андрій Шевченко проживає в Лондоні разом з дружиною Крістін Пазік та чотирьма дітьми. Як виглядає родина Андрія, дивіться у статті.

Андрій Шевченко одружений на американській моделі Крістін Пазік, з якою виховують четверо дітей. У сім’ї футболіства справжнє чоловіче царство. Всього у подружжя четверо синів – Джордан, Крістіан, Райдер-Габріель та Олександр.

Андрій Шевченко зі своїми синами
Андрій Шевченко зі своїми синами

Зі всіх синів, стопами зіркового батька вирішив піти Крістіан. Стало відомо, що хлопчик може стати зіркою академії “Челсі”. Статус резидента Британії дає йому право грати за збірну Англії.

Сам батько мріяв про те, що колись його син зможе зіграти за збірну України, але ця можливість під загрозою у зв’язку з тим, що йому погодили участь у “Челсі”.
Разом з старшим братом, Крістріан вболіває за збірну України на всіх іграх. Навіть на матчі зі збірною Англії, хлопці вболівали за Україну.

Наймолодшому сину Райдеру навесні виповнилося 8 років. Сім’я зворушило привітала маленького хлопчика з його великим днем.

Наймолодший син Райдер
Наймолодший син Райдер

“Я дуже дякую тобі за те, що ти з’явився на цей світ і даруєш всій нашій родині щастя та радість кожного дня. По-особливому я дякую за те, що ти оточений миром, щастям і великою любов’ю зі сторони своїх рідних та близьких людей. Вітаю себе з думками про всіх діток, які розлучилися з батьками через події в Україні”, – написала модель у своїй соціальній мережі.

Як виявилося, Крістен могла втратити свого сина, коли була вагітною, але все закінчилося добре і Райдер народився без проблем зі здоров’ям та повністю неушкоджений.

Окрім Райдера та Крістіана, подружжя виховує ще двох синів: Джордан Шевченко, якому 18 років та Олександр Шевченко, якому виповнилося 10 років.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини