Міла Куніс назвала український борщ «російським супом» і ніяк не може визначитись з національністю

Міла Куніс ніяк не може визначитися з своєю національністю. Окрім того, вона назвала національний український борщ - звичайним російським супом.

Міла Куніс накликала на себе багато хейту після того, як назвала українські національні страви – стравами російського походження. Вона розповідала про своє харчування і перераховувала страви, які готувала для неї мама. В список потрапили борщ та вареники з приставкою “російські”.

Міла Куніс розповідає про свій раціон
Міла Куніс розповідає про свій раціон

Після того, як вона обмовилася і зрозуміла це, то заявила, що вона вже не знає, хто вона насправді – українка чи росіянка.

“У російській кухні дуже багато страв. Пельмені і вареники. Також, багато можна сказати про борщ – це російський суп з буряком, але якщо ви не фанатієте від буряка, то не куштуйте. Росіянам подобається смажена риба, копчена, будь-яка. Росіяни, ой, українці… Я живу в такому світі зараз, що не знаю, як себе назвати”, – сказала Міла Куніс.

Міла назвала борщ російським супом
Міла назвала борщ російським супом

Прихильники з України бурхливо відреагували на такі слова Куніс та засипали її негативними коментарями:

  • “Борщ – національна страва України! Росія та Україна – це не одне і те саме”,
  • “Міло, ви не бачите різниці між двома країнами? Росія любить забирати чуже і борщ став однією з таких речей, але це українська страва”,
  • “Зараз такі вирази недопустимі. Борщ офіційно визнали українською національною стравою”.

Міла Куніс родом з Чернівців. Вона з початком війни пожертвувала багато грошей на підтримку України. Дуже дивно, що акторка не бачить різниці і не знає, як себе зараз назвати. Вона не знає української мови, говорить російською, бо за часів СРСР української мови вона не чула, хоча, якщо звернутись до історичних джерел, то українською мовою спілкувалося 75% населення її рідного міста.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини