Зіркові родини, в яких народжуються тільки хлопчики: Катя Осадча і Юрій Горбунов, Решетніки, Андрій Шевченко

Ці чоловіки точно найщасливі батьки, адже кожен чоловік мріє про сина, а коли у сім'ї народжуються тільки хлопчики, то всередині кожного чоловіка нестримна радість.

Українські зіркові чоловіки – Юрій Горбунов, Григорій Решентік та Андрій Шевченко відомі не лише своїми успіхами та кар’єрними досягеннями, але й міцними родинами. Що не дивно, у цих чоловіків народжуються лише хлопчики. Пропонуємо познайомитися з дітьми зіркових чоловіків.

Юрій Горбунов та Катерина Осадча

Сім'я Юрія Горбунова
Сім’я Юрія Горбунова

Юрій Горбунов вперше став батьком у 46 років, а вдруге – 51 рік. Його ніяк не турбує такий пізній вік батьківства. За словами артиста, йому всередині все ще 21 рік, тому він нікуди не поспішає.

У подружжя два маленьких сини: старший Іван, молодший – Данило. Пара довго думала над ім’ям другого сина, але зупинилась саме на цьому, тому що ім’я добре звучить з прізвищем та по-батькові.

“У нас було декілька варіантів, але ми обрали Данила. Не називаємо наших дітей скороченими версіями імен. Данило – значить Данило, а Іван – Іван”, – розповідає Юрій.

Григорій та Христина Решетніки

Григорій з щасливою сім'єю
Григорій з щасливою сім’єю

Подружжя разом виховує аж трьох синів – Іван, Дмитро та Олександр. Відомо, що чоловік навіть був присутній на партнерських пологах і спостерігав за всім, що відбувалося.

“Я був не проти і вважаю, що жінка якщо хоче, то має про це сказати. Христина попросила, щоб я був біля неї, я не зміг сказати “ні”, – каже Григорій.

Він навіть рекомендує чоловікам самостійно проявляти ініціативу, тому що це надзвичайно – бачити, як на світ з’являється нове життя.

Андрій Шевченко і Крістен Пазік

Андрій Шевченко з родиною у повному складі
Андрій Шевченко з родиною у повному складі

Андрій Шевченко – щасливий батько чотирьох синів: Джордан, Крістіан, Райдер-Габріель та Олександр. Чоловік багато часу проводить з сім’єю і дуже любить своїх синів. Вони відпочивають, святкують дні народження та інші свята своєю великою та люблячою родиною.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини