Незвичайні імена дітей українських зірок: Володимира Кличка, Камалії і Захура, Сергія Притули, Ольги Фреймут

Українські зірки не завжди називають своїх дітей звичайними іменами, їм хочеться додати цікавинки, щоб ім'я відрізнялося від інших своїм звучанням.

Володимир Кличко

У Володимира Кличка троє дітей: донька Єлизавета-Вікторія, два сини Єгор-Даніель та Максим. Доньку назвали подвійним ім’ям тому, що батько дівчинки перед її народженням отримав перемогу у бою, а ім’я Вікторія – в перекладі означає перемога. Друге ім’я Єгор для Єгора-Даніеля було таким через те, що дівоче прізвище матері – Єгорова. А Максима назвали в честь німецького боксера.

Сім'я Володимира Кличка
Сім’я Володимира Кличка

Камалія та Мохаммад Захур

Подружжя виховує двох дівчаток-близнят Арабелла та Мірабелла. Імена допомагала обирати мама Камалії та вирішили назвати дівчаток казковими іменами як в принцес. Ім’я Арабелла в перекладі означає “присвячена молитві”, а Мірабелла – “чудова” та “гідна захоплення”.

Сім'я Камалії та Захура
Сім’я Камалії та Захура

Сергій та Катерина Притула

У Сергія троє дітей: хлопець Дмитро від першого шлюбу і двоє доньок від дружини Катерини – Соломія та Стефанія. Ім’я Соломія вважається дуже особливим іменем, що в перекладі означає “мир”, а Стефанія – утворене ім’я з давньогрецької мови “вінець або корона”. Ім’я Дмитро походить від Деметріуса – бога родючості.

Сергій Притула зі всіма дітьми
Сергій Притула зі всіма дітьми

Ольга Фреймут та Володимир Локотко

У Ольги є донька на ім’я Злата від британця та двоє менших дітей – дівчинка Євдокія та хлопчик Валерій. Злата – це слов’янське ім’я, значення якого толкують як “золота”. Це ім’я канонізоване православною церквою. Євдокія – від чоловічого імені Євдокій, означає “благовоління”, “добра слава”. Натомість ім’я Валерій – це “сильний та здоровий чоловік”.

Ольга Фреймут та її сім'я
Ольга Фреймут та її сім’я

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини