Невиліковно хворий Брюс Вілліс підписав заповіт: діти не отримають 250 мільйонів доларів спадку

У Брюса Вілліса вже давно прогресує хвороба, через яку він забуває свою сім'ю, рідних та близьких йому людей. Нещоlавно актор підписав свій заповіт, весь спадок отримає лише одна людина.

Користувачі соціальних мереж вже не перший день обговорюють стан Брюса Вілліса. Актор перестав зніматися в кіно, а якщо його присутність там є, то екранний час мінімальний і Брюса видно лише зі спини, або на декільна секунд крупним планом.

З недавніх пір чоловік зовсім припинив свою акторську діяльність і причиною цьому став не найкращий діагноз – афазія. Це розлад, що провокує проблеми з когнітивними здібностями людини. Актору важко говорити, сприймати своїх рідних та запам’ятовувати прості речення, що вже казати про ролі в кіно, де потрібно запам’ятовувати великі репліки.

Стало відомо подбробиці підписання заповіту актора. Його спадок у розмірі 250 мільйонів доларів отримає його друга дружина Емма Хемінг, з якою у Вілліса є двоє дітей.

Крім двох доньок, в чоловіка є ще старші спадкоємці від першої дружини Демі Мур – три доньки Румер, Скаут та Таллула. Дівчата зможуть отримати лише по одному мільйону доларів, а от імені його першої дружини у заповіті зовсім немає. Це дивно, оскільки пара прожила разом близько 13 років і досі знаходиться у теплих стосунках. Вони з дітьми проводять сімейні вечори та разом гуляють на свіжому повітрі.

Демі Мур на своїй сторінці однієї із соціальних мереж опублікувала фотографію з актором та всіма дітьми, а також з другою його дружиною. Сімейство влаштувало вечірку на честь Різдва, Брюс виглядає дуже здорово, відразу і не скажеш, що у нього такий серйозний діагноз. На фото чоловік тримає песика та радісно посміхається в оточенні своєї великої родини.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини