Режисер “Титаніку” Джеймс Кемерон найняв експертів, щоб довести, що шанси на виживання мала лише Роуз

Режисер фільму "Титанік" неодноразово читав коментарі прихильників про те, що насправді Джек міг би врятуватися разом з Роуз. Джеймс вирішив довести зворотнє.

Прихильники фільму “Титанік”, що став культовим фільмом про кохання не раз сперечалися стосовно трагічного фіналу, а саме – загибелі Джека, в якого закохалась головна героїня Роуз. Режисер цього фільму Джеймс Кемерон втомився від цих сперечань і вирішив раз і назавжди довести, що шансів на виживання у Джека Доунсона не було ніяких.

Закулісся фільму Титанік
Закулісся фільму Титанік

Чоловік розповів журналістам про низку досліджень, які він проводив, щоб виявити, чи міг би Джек забратися на плотину до коханої та врятувати й себе також.

“Отже, ми найняли двох каскадерів, що мають таку ж масу тіла як головні герої, розмістили на них датчики та занурили їх у крижану воду щоб перевірити, чи змогли б вони вижити разом. Відповідь така: ні. Вони ніяким чимом не мали шансів на спільне виживання”, – відповів Джеймс.

Раніше такий експеримент проводили у програмі “Руйнівники міфів” у 2012 році. Було проведено інший експеримент та учасники проєкту заявили, що смерть Джека у кіно була фальшифою, він міг би впоратись з цим та прожити щасливе життя.

У них не було ніяких шансів
У них не було ніяких шансів

“Ймовірно, що Джек та Роуз могли б вижити на тій плотині, якби МакГайвер одягнув її рятувальний жилет. Враховуючи все, що ми дізналися, то смерть хлопця невиправдано немає сенсу”, – розповів учасник “Руйнівників міфів”.

Режисер признався, що він пропацьовував різні ситуації та моменти щодо врятування Джека, але ще тоді це було неможливим і зараз він це остаточно довів. Він сподівається, що на цьому всі суперечки закінчаться і нових припущень виникати більше не буде, бо це питання було закрито особисто ним.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини