Відверто вражає: зірка серіалу “Усі жінки — відьми” Алісса Мілано поділилася фото без мейку у свої 50 років

Зірки шоубізнесу вміють вразити своїм зовнішнім виглядом, який ніби навіть не здогадується, яка цифра зазначена в паспорті. Одним із таких яскравих прикладів є Алісса Мілано, яка знайома нам своєю роллю Фібі в "Усі жінки — відьми".

Відома своєю канонічною роллю Фібі в легендарному серіалі “Усі жінки — відьми” Алісса Мілано похизувалася світлиною, як вона виглядає без краплі макіяжу на свій 50 День народження.

Кадр з серіалу "Усі жінки - відьми"
Кадр з легендарного серіалу з головними героїнями

На фотографії помітно, як зірка виглядає максимально природно. Знаменитість зручно лягла на дивані, не намагаючись знайти красивої пози. Її волосся було розкидане по подушці, а на ній була домашня футболка з логотипом клубу з бейсболу “Нью-Йорк Янкіз”.

Однак, одразу помітно те, що вона постала без макіяжу, показуючи на власному прикладі, що можна бути красивою чи красивим не залежно від віку, коли ви не ховаєте своє обличчя за косметикою.

Світлина Алісси Мілано з її 50-річчя
Світлина Алісси Мілано з її 50-річчя

В описі до фото Алісса Мілано написала, що буде в цей день робити те, що й у кожен інший: трохи рухатися, дуже любити, приносити користь та рахувати свої благословення.

Також знаменитість зазначає, що стільки всього ще чекає попереду, проте, нормальним рішенням буде й озирнутися назад, аби зрозуміти, який шлях пройдено, та хто зміг залишитись у твоєму житті.

Реакція Мережі

У коментарях всі шанувальники та навіть зіркові друзі Алісси Мілано не тільки привітали її з ювілеєм, а й зазначили, що акторка виглядає значно молодше за свій вік, а цифра в паспорті взагалі не її.

  • “З днем народження! Ви виглядаєте чудово”.
  • “Ви неймовірна. Зичу вам усіх благ протягом наступних п’ятдесяти!”.
  • “Вітаю зі святом! Ти виглядаєш неймовірно і дуже молодо”.
  • “Тобі 50 років? Як таке можливо? У тебе ж дитяче обличчя! Більше 12 не дам”.
  • “З днем народження, Аліссо! Більшість погодяться, що ми “виросли” з вами. А ви завжди показували нам, що правильно бути собою, а не прикидатися. І тепер я у захваті, бо мені теж 50, як і вам”.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини