Не Винник – зіркові чоловіки, які носять перуки впродовж життя: Джуд Лоу, Траволта та інші

Виявляється, не лише жінки шоу-бізнесу носять перуки, але й декілька чоловіків з Голлівуду були помічені за таким грішком. Які ж чоловіки наважилися на цей крок - читайте далі.

Ці чоловіки не приховують того, що вони потребують носіння перуки, бо не вся чоловіча сторона приймає себе з лисиною і може нею похизуватися.

Джон Траволта

Прихильники помітили одну особливість зачісок Джона: сьогодні він приходить до публіки з коротеньким волоссям, а вже завтра буде красуватися довгою шевелюрою. Ще за декілька днів він з’явиться з значно довшим волоссям, або дуже коротесеньким. Причина таких перевтілень дуже проста – чоловіка помітили з лисиною на одному з відпочинків, тому він переймається за свій зовнішній вигляд і приховував це, але нещодавно поголився налисо.

Джон Траволта тепер лисий
Джон Траволта тепер лисий

Виявляється, Траволта вже давно має проблеми з облисінням і в нього вдома є безліч перук на будь-який смак. Такому може позаздрити кожна жінка, бо таке задоволення не дешево коштує: одна перука сягає від 25 тисяч гривень.

Г’ю Лорі

Всесвітньо відомий “Доктор Хаус” приніс успіх актору за виконання головної ролі у цьому медичному серіалі. Фотографи на одній з червоних доріжок змогли зробити ріднісні кадри його потилиці на яких добре видно лисину. Це було дивно, бо чоловік кожного тижня хизується на екранах своєю зовнішністю та густим волоссям, а тут лисина. Насправді, чоловік носить перуку, але не щодня.

Джуд Лоу

Шикарна шевелюра Джуда Лоу
Шикарна шевелюра Джуда Лоу

На фотографіях Джуда Лоу не для глянцевих журналів можна помітити, що він втрачає свою шевелюру. Волосся вже не таке густе, як раніше, але Джуд знайшов ідеальний вихід. В повсякденному житті він не носить перуки, а от на зйомках він повинен виглядати бездоганно. Прихильниці актора заявляють, що він навіть із лисиною виглядає ідеально і йому немає за що перейматися.

Стівен Сігал

Чоловік взяв на себе роль рятівника цілого всесвіту, а зараз не може вийти з образу. Зовнішній вигляд актора бажає кращого, тому він носить дивні перуки, що імітують його довге волосся.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини