Тоді і зараз: як змінилися актори культового серіалу “Друзі” за майже 30 років. Фото кажуть самі за себе

В наступному році культовому серіалу "Друзі" виповнюється 30 років. Але не дивлячись на те, що перша серія вийшла в далекому 1994-му році, серіал і досі є улюбленим серед глядачів.

Пропонуємо дізнатися, як змінилися зірки сіткому за цей час.

Дженніфер Еністон (Рейчел Грін)

До того, як Дженіфер зіграла культову роль в “Друзях” їй не надто щастило в кінокар’єрі. Вона грала епізодичні ролі і вже планувала “зав’язувати” з кіно. Та серіал приніс їй не тільки славу, а й став поштовхом у професії, піднісши на кіношний Олімп.

Зараз Еністон 54 роки. Її серце вільне.

Кортні Кокс (Моніка Геллер)

На момент зйомок першого епізоду “Друзів” Кортні було 30 років.

Американська акторка Кортні Кокс зіграла роль Моніки Геллер. На момент виходу першого епізоду їй було 30 років. Зірка зіграла в багатьох відомих серіалах і фільмах, серед яких “Ейс Вентура: Розшук домашніх тварин”, “Крик”, “Клініка”, “Приватна практика” та багато інших.

Зараз їй 59 років. Вже 10 років вона зустрічається з музикантом Джонні Макдейдом.

Серіал "Друзі"
Серіал “Друзі”

Девід Швіммер (Рос Геллер)

Роль Роса принесла актору нереальну популярність. Окрім акторської кар’єри Девід також займається режисурою та озвучкою мультиків. Зараз йому 56 років. Про особисте життя актора наразі невідомо.

Ліза Кудроу (Фібі Буффе)

Ліза Кудроу знялася в багатьох інших фільмах та серіалах. В 1995 році вона вийшла заміж за Мішель Стерна, а через три роки народила сина. Зараз акторці 60 років.

Метт Леблан (Джої Трібіані)

Серіал “Друзі” став для актора ніби лотерейним квитком, з якого він зірвав джекпот. До зйомок у нього кепсько йшли справи і грошей зовсім не було. Роль же принесла йому популярність та славу.

Актори серіалу "Друзі" через майже 30 років
Актори серіалу “Друзі” через майже 30 років

Меттью Перрі (Чендлер Бінг)

У 2023 році сталася трагедія – у власному будинку у віці 54 років актор помер. Причиною смерті стало утоплення.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини