Український незламний народ не лякає блекаут: манікюр на парковці, укладка в супермаркеті та багато іншого

Українські жінки по-особливому пристосувалися до умов блекауту в Україні. Їм нічого не страшно, вони з легкістю будуть робити макінюр у темряві та інші процедури краси.

Тотальний блекаут по всій Україні створює багато проблем, але наші українці можуть знайти вихід з будь-якої ситуації.

Після того, як по всій Україні пролунали вибухи, розпочалося екстренне відключення світла і звичайні буденні справи стали складнощами, але є випадки, які дивують, на скільки українці стійкі.

Викладачка проводить лекцію на “Новій пошті”

Без сорому викладачка проводить лекцію
Без сорому викладачка проводить лекцію

Жінка завітала до одного з відділів “Нової пошти”, де було світло, підключилася до мережі та розетки і проводила своїм студентам лекцію. Вона не звертала увагу на відвідувачів та працівників, а спокійно робила свою роботу та доносила знання своїм учням. За словами очевидців, ситуація сталася в Харкові. Жінка навіть не зняла верхній одяг, проводила навчання у ньому.

Манікюр на підземній парковці

Жінка робить макінюр на парковці
Жінка робить макінюр на парковці

Цей випадок доводить нам те, що українки завжди будуть красивими, навіть в умовах війни. Ніяке відключення світла не завадить їм зробити покриття гель-лаком, яке вимагає електроенергії. Одна з майстрів манікюру перенесла своє робоче місце на підземний паркінг – стільчик, стіл та лед-лампу, щоб закінчити своїй клієнтці процедуру покриття нігтів.

Сушимо волосся у супермаркеті

Ситуація знову трапилася в Одесі. Жінка прийшла до супермаркету, в якому було світло, підключила фен для сушки волосся в одну із розеток і робила собі укладку. Її не збентежило те, що у магазині багато відвідувачів, та й їх також не здивувала така ситуація. Всім зрозуміло, що ми знаходимося в однокавих умовах і якщо потрібно висушити волосся – чому б не зробити це там, де є світло?

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини