Київстар роздає українцям по 145 гривень на рахунок: як отримати безкоштовно

Мобільні оператори намагаються покращити своє покриття в межах України та створюють найкращі умови для своїх користувачів. Київстар вирішив роздати 145 гривень.

Оператор мобільного зв’язку Київстар запустив допомогу для українців і тепер кожен користучач даного мобільного оператора зможе отримати на свій рахунок по 145 гривень. Оператор продовжив термін дії однієї з найпопулярніших послуг своєї мережі. Тепер з акцією “Онлайн дешевше” до 31 березня 2023 року кожен українець, що обирає Київстар, може отримати бонусних 145 гривень на свої рахунки для власних потреб.

Ви можете їх отримати придбавши страртовий пакет з 4G SIM-картою в будь-якому онлайн магазині. Щоб отримати бонуси вам необхідно під’єднатися до одного з тарифів LOVE UA На максимум, LOVE UA Без кордонів чи регіональний LOVE UA. Все, що вам потрібно зробити – обрати той, який вам пасує найбільше і підключитися.

Ви можете отримати 145 гривень бонусів
Ви можете отримати 145 гривень бонусів

Також, ви матимете змогу обрати для себе один з десяти запропонованих номерів. Вашу нову SIM-картку вам доставлть прямісінько додому, а бонуси будуть автоматично нараховані до вашого рахунку і ви зможете їх використати, щоб оплатити наступний пакет послуг на місяць.

Тарифи LOVE UA:

  • На максимум. Ви отримаєте 15 ГБ інтернету, 2500 МБ на мобільний інтернет в роумінгу, безлімітні дзвінки на Київстар і 150 хвилин на інші мобільні та міські дзвінки.
  • Без меж. Безлімітний мобільний інтернет, 4000 МБ у роумінку в 27 країнах, безлімітні дзвінки на Київстар і 275 хвилин на інші дзвінки.
  • Контракт. 15 ГБ мобільного зв’язку, 2000 МБ у роумінгу, 1200 хвилин на всі дзвінки. Також, в кожному тарифі є можливість отримати одну або дві додаткові послуги на власний вибір. Це може бути телебачення, додатковий інтернет або будь-які інші послуги, що включені до основного місячного пакету.
Тарифи Київстар
Тарифи Київстар

 

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини