Очікується 5 потужних магнітних бур в липні 2023: поради і рекомендації, як вберегтися від негативного впливу

Стало відомо, що в липні насуваються активні магнітні бурі, саме тому метеочутливим людям варто тримати себе в руках і дотримуватися відповідних рекомендацій.

Сонце – важлива зірка у житті кожної людини, за якою активно спостерігають експерти. Люди, які професійно навчені стежити за Сонцем, помічають певні явища, які не є дуже позитивними для людей. Одним з таких є геомагнітна буря, що впливає на самопочуття та стан людини. Стало відомо, що в липні Україну накриє цілих пʼять магнітних бур, саме тому потрібно знати, що варто робити, а від чого краще утриматись.

Мало хто знає, але магнітна буря – це збурення магнітного поля Землі через спалахи на Сонці. Такий різкий стрибок у коливаннях може негативно вплинути на системи звʼязку, а також на людському здоровʼї. В такі дні потрібно себе берегти.

Коли очікуються бурі

Першу бурю варто очікувати 1 липня. Далі буде затишшя на 5 днів, а після цього нас очікують 7 і 8 липня – в ці дні планується підвищена активність магнітних бур, але найбільша хвиля метеовпливу лише попереду. 12 липня ми відчуємо наслідки найпотужнішого спалаху на Сонці, ефект від якого протримається і 13 липня.

Магнітні бурі в липні 2023: що робити

Далі 16, 17, 18, 19 липня будуть залишати після себе невеличкі ефекти потужної магнітної бурі. Вам слід й справді бути дуже обережними.

Симптоми впливу магнітної бурі

В кожної людини може по-різному проявлятися вплив магнітних бур. Основні з них: сильний головний біль, відчуття нудоти, може паморочитися голова, біль у мʼязах, животі, відчутна слабкість у всьому тілі, підвищення температури, підвищений тиск або загострення хронічних захворювань. Для великої кількості людей магнітна буря може проявитися лише невеличкою застудою.

Що потрібно робити

В такі дні краще більше бувати на свіжому повітрі, не перепрацьовувати і займатися корисними справами на вулиці. Також краще в ці дні не пити каву, не їсти жареного і багато солодкого, щоб не провокувати зайвий біль у животі. Потрібно зненшити рівень стресу і дуже добре відпочити.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини