Маленька Анна-Софія Кобернюк активно бореться з раковою пухлиною

У Бердичеві люди зайнялися збором коштів на лікування юної дівчинки, яка вже четвертий місяць бореться проти саркоми. Як же можна їй допомогти?

Яка ситуація?

Для лікування саркоми необхідний дійсно хороший лікар, так як лікування є дуже небезпечним і має багато нюансів. Якщо травмувати або запустити повітря в саркому, то вона миттєво зривається і кидає безліч метастазів в кров, кістки і органи. На жаль, у Анни-Софії загострений діагноз – з таким одужують лише 20-30% пацієнтів в цілому, і залишається лише сподіватися, що дівчинка перебуває серед них. Її пухлина виросла до розмірів апельсина за 6 годин – о 12 годині дня все було добре, а ось о 10 годині вечора вже виднівся величезний апельсин на плечі. Немає абсолютно ніяких гарантій, та й ніхто не має права їх давати – залишається лише чекати, що операція пройде успішно, і якщо це буде так, то Анні-Софії знадобиться пересадка кісткового мозку. Шоста хіміотерапія і операція очікують дівчинку в зовсім незабаром, поки що йде лише збір необхідних коштів.

Фотосесія Анни-Софії Кобернюк
Фотосесія Анни-Софії Кобернюк

Благодійні акції

Палац культури, де працює мама дівчинки і де її дочка бере участь в різних дитячих гуртках, організував благодійну акцію для збору грошей на лікування і реабілітацію малятка. Дитячі творчі групи виступили на Центральній площі Бердичева і займалися продажем своїх виробів. Їй допомогли і в творчій майстерні, намалювавши картину і продавши її за 50 доларів, після чого направили гроші на лікування дівчинки. Щоб підбадьорити і розвеселити Ганну-Софію, вселити в неї впевненість і спокій, професійний фотограф Валерій Мельников влаштував їй 2 фотосесії, де дівчинка розкрилася і зрозуміла, що світ її приймає навіть з лисою головою і в не особливо хорошому стані.

Дуже шкода, що такі юні і неготові пізнати повноцінно цей світ діти зобов’язані боротися за своє існування в ньому.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини