Зірки, які носять перуки: Пугачова, Кіркоров, П’єха та інші. Фото без накладного волосся

Зірки, які носять перуки: Алла Пугачова, Філіп Кіркоров, Едіта П'єха та інші. Одні цього не приховують, а інші наполегливо намагаються довести, що у них немає ніяких проблем з волоссям.

Життя знаменитості — це постійні укладки, стреси і насичений графік роботи. Звичайно, все це не кращим чином позначається на стані волосся. У нашій сьогоднішній підбірці зірки, які носять перуки — про деяких ви могли навіть не здогадуватися.

Алла Пугачова

Алла Пугачева
Алла Пугачова

В молодості у Примадонни була шикарна копиця рудого кучерявого волосся, але з роками вони порідшали, що не дивно. Щоб відповідати образу, Алла Борисівна носить шиньйони вогняного кольору, причому все рідше її можна побачити з кучерями і все частіше з прямими пасмами.

Філіп Кіркоров

Филипп Киркоров
Філіп Кіркоров

Співак любить епатувати публіку екстравагантними образами з бездоганною зачіскою. Саме тому нікому в голову і не приходило, що він вже багато років бореться з облисінням. Перука стала його невід’ємним аксесуаром для виходу в світ, хоча сам Філіп спростовує цей факт і стверджує, що волосся справжнє.

Едіта П’єха

Эдита Пьеха
Едіта П’єха

Радянська зірка завжди радувала глядачів шикарною завивкою і начосом, проте вік не пощадив шевелюру. 83-річна Едіта Станіславівна анітрохи не приховує, що у неї величезна колекція перук, в яких вона і виступає.

Наомі Кемпбелл

Наоми Кэмпбелл
Наомі Кемпбелл

Супермодель зі світовим ім’ям зіпсувала волосся регулярними гарячими укладками. Улюблена справа папараці — підловити знаменитість в самі незручні моменти, щоб було видно її залисину.

Ріанна

Рианна
Ріанна

Той випадок, коли перуки рятують власні локони від пошкоджень. Співачка витрачає на догляд за своїм волоссям сотні тисяч доларів, тому для виходу в світ приховує їх під штучними зачісками.

Це і пояснює її різкість в зміні іміджів — сьогодні вона постає перед публікою з короткою стрижкою піксі, а вже завтра хвалиться довгим русалчиним хвостом.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини