Щоб не ламалися і не рідшали: ТОП-5 секретів, як зберегти густоту волосся після 45 років

Тепер вам не варто обмежуватися дорогими засобами та славнозвісною перцевою настоянкою, адже ми підготували для вас ТОП-5 секретних способів, які допоможуть зберегти густоту волосся після 45 років.

Буває переглядаєш світлини зірок і починаєш заздрити їхньому зовнішньому вигляду і тому, яким є нині їхнє волосся після стількох років. Тоді логічно виникає питання, що вони роблять з ним, аби локони не ламалися та були густими й після 45 років. Вони цілком могли виграти в генетичній лотереї або користуватися цими корисними порадами, які розповіли відомі стилісти.

Перший секрет

Це дієта. Ні, вам не потрібно різко припиняти їсти все та переходити лише на хліб і воду, якщо діяти за стереотипами, які уявляють люди, коли чують це слово. Річ у тому, що те, що ми їмо, і певною мірою формує нас: воно впливає на наш стан здоров’я та тіла, позначається на якості волосся, нігтів і т.д.

Стилісти радять вживати більше лососю, адже він багатий на антиоксиданти й омега-3 і омега-6 жирних кислот. Це допомагає зменшити випадання волосся та навпаки сприятиме його значному зростанню. Також включіть у ваш раціон більше бобових.

Другий секрет

Міцне та сильне волосся залежить від такого ж стану шкіри. Професійні стилісти радять робити масаж голови принаймні до п’яти хвилин на день. Це не важко та гарно стимулюватиме покращення стану волосяної цибулини.

Секрети стилістів по догляду за волоссям
Секрети стилістів по догляду за волоссям

Третій секрет

Те, що треба підстригати волосся кожні пів року — міф. Часто, коли ви хочете відростити довге волосся, то все одно ходите підстригати посічені кінчики двічі на рік. А якщо ви підберете гарні шампунь та кондиціонер і регулярно будете використовувати маски для волосся, то необхідність позбуватися посічених кінчиків відпаде саме собою.

Четвертий секрет

Для сну найкраще підібрати шовкові наволочки, адже така гладка поверхність зменшує тертя локонів з подушкою, через що ламкість стає значно меншою.

П’ятий секрет

Не засушуйте волосся. Стилісти радять, не сушити і не завивати волосся в один день, тому що тоді його живлення значно зменшується. Найкращим варіантом є сушити волосся природно, а якщо це неможливо, то намагайтеся чергувати сушіння і завивання волосся.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини