Просто зробіть це з гребінцем: волосся буде шовковисте як після салону і без посічених кінчиків

Мрія багатьох жінок – мати здорову та вишукану шевелюру. Розповідаємо про маленьку хитрість, яка допоможе вам стати володаркою шовковистого волосся, на які всі дивитимуться із захопленням

Довге, коротке, рідке, густе світле й темне – у світі існує просто неймовірна кількість різних зачісок і шевелюр. Не так важливо, хочете ви відростити волосся або ж бажаєте залишати його такої довжини, яку маєте зараз. Найголовніше за будь-яких умов вміти правильно доглядати за локонами. Якщо ви придбали засобів для догляду за волоссям на “кругленьку” суму, але результату так і не побачили, пропонуємо вам одну геніально просту хитрість з гребінцем, яка допоможе відростити довгу та красиву шевелюру.

Лайфхак з гребінцем

З самого ранку, впродовж дня та перед сном людина розчісує свої пасма. У кожного різні гребінці, які були обрані, керуючись власними потребами та станом шевелюри, втім незмінним залишається факт – щітка для волосся є однією з найуживаніших речей в житті багатьох людей. Звідси легко зробити висновок, що джерелом проблем із волоссям може бути саме гребінець.

Якщо ви бажаєте відростити довге та здорове волосся, вміти доглядати потрібно не лише за ним, але й за гребінцем. Чимало людей вкрай рідко миють щітку для волосся, але це – необхідний крок на шляху до шовковистої шевелюри. Щітку для волосся достатньо мити у теплій воді з милом щотижня.

Експерти розповіли, що робити з гребінцем щотижня для шовковистого волосся
Експерти розповіли, що робити з гребінцем щотижня для шовковистого волосся

На гребінці накопичується жир, мертві часточки шкіри, бруд і пил з волосся, яке потрапляє на нього з навколишнього середовища, залишки косметичних засобів, як от, наприклад, лак для волосся або інші “фіксатори”. Всі ці елементи, потрапляючи з гребінця на вашу голову, зупиняють процес росту локонів.

Поради, як відростити довге волосся

Загалом, експерти виділяють деякі поради, як відростити здорове та красиве волосся:

  • Обирайте якісну косметику для свого волосся. Вона необов’язково має бути дорогою, втім слід обов’язково звертати увагу на склад і перевіряти його за допомогою спеціальних сайтів;
  • Волосся росте з коріння, тому важливо якісно очищувати шкіру голови. Раз на тиждень користуйтесь спеціальними ніжними скрабами або пілінгами для шкіри голови. Важливо також робити масаж голови;
  • Підстригати кінчики волосся потрібно обов’язково, втім не дуже часто. Аби не стати постійним клієнтом салонів краси, слід заздалегідь піклуватись про те, щоб кінчики волосся не сіклись.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини