Всі подумали, що я наростила волосся – так швидко воно відросло: найкраща маска для стимулювання цибулин

Простий спосіб відростити довжину волосся без салонних послуг – знати потреби своєї шевелюри та задовольняти їх. Розповідаємо про найкращу домашню маску для волосся

Як зробити волосся гладеньким і доглянутим, відростити довжину та при цьому зберегти густоту – питання, якими задається чимало красунь. Розповідаємо про дієві домашні засоби для росту шевелюри. Рецепти найкращих масок для інтенсивного росту волосся.

Найкращі маски для росту волосся

Найкраща основа для маски – звичайнісінький свіжий огірок. У ньому містяться такі корисні для росту волосся речовини, як вітаміни А, В та С. Залізо, цинк, кальцій та магній – ці мінерали становлять основну частину “меню” для волосся. Все це у комплексі з додатковими компонентами дозволяє дуже успішно застосовувати огірок у домашніх доглядових засобах для волосся.

Експерти назвали найкращі домашні маски, які допомагають волоссю швидше рости
Експерти назвали найкращі домашні маски, які допомагають волоссю швидше рости

Одразу варто зазначити, що перед застосуванням масок, про які ми поговоримо далі, варто зробити тест на алергію. Поживна маска для волосся з огірка готується із застосуванням рослинної олії та нежирного йогурту. Кілька свіжих огірків натріть на звичайній тертці та позбавтеся зайвого соку. Далі слід змішати масу з кількома ложками оливкової олії, а потім – додати 4 столові ложки знежиреного йогурту. Нанесіть маску на шкіру голови, помасажуйте та залиште на годину. Після – змийте з використанням шампуню та кондиціонера.

Яку маску обрати для швидкого росту волосся та як її використовувати у домашніх умовах
Яку маску обрати для швидкого росту волосся та як її використовувати у домашніх умовах

Якщо ви зіткнулися з проблемою випадіння волосся, слід приготувати наступний склад для росту шевелюри та запобігання її випадіння. Один огірок натріть на тертку та додайте до нього попередньо збитий жовток. Куплений в аптеці вітамін Е додайте до решти інгредієнтів. Його знадобиться лише пів чайної ложки. Насамкінець додайте дві столові ложки олії оливи і все добре змішайте. Нанесіть на шкіру голови, а за годину змийте з використанням шампуню та кондиціонера.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини