Зробіть це з волоссям і воно блищатиме як у Аніти Луценко та Мілли Йовович: магія дотику Лени Барлі

Зіркова перукарка Лена Барлі знає все про догляд за волоссям в домашніх умовах. З її професійними секретами та порадами ви зможете забути про салони краси, маючи при цьому ідеальну зачіску.

Гарне і доглянуте волосся – візитівка будь-якої дівчини, і щоб ваша зачіска мала ідеальний вигляд, про волосся необхідно піклуватись так само, як про красу шкіри та нігтів. Перукарка Лена Барлі, яка співпрацювала з ведучою шоу “Зважені та щасливі” і фітнес-тренеркою Анітою Луценко, голлівудською акторкою Міллою Йовович, ділиться власними секретами догляду за волоссям не лише із зірками.

Перукарка Лена Барлі розповіла, як правильно доглядати за волоссям вдома
Лена Барлі розповіла, як правильно доглядати за волоссям вдома

Лена завжди мріяла бути перукарем, 20 років тому вона вперше взяла до рук ножиці та підстригла чубчик своїй подрузі. З того самого моменту почався її шлях в перукарській професії. Крім того, вона знається на колористиці, а також глибоко вивчає питання впливу на організм сульфатів, які присутні в засобах по догляду за волоссям. Лена Барлі має власну мережу салонів краси BARLY та бренд CENTO UNO, продукція якого гарантує ідеальний платиновий блонд без жовтизни в домашніх умовах.

“Я мрію перетягнути на сторону краси та естетики все, чого торкаюсь. Кожну дію, кожну деталь. Я вірю, що це робить життя кращим!”, – каже експертка.

Лена Барлі розкрила всі секрети догляду за волоссям вдома
Лена Барлі розкрила всі секрети догляду за волоссям вдома

Пізніше Лена створила курс про красиве волосся, який за два роки пройшли вже більше 12000 дівчат, а зараз майстриня своєї справи пише велику книгу про те, як правильно доглядати за волоссям вдома.

Ви не знали, але 95% дівчат неправильно миють голову, це стосується як частоти, так і самого процесу. Так само важливо правильно користуватися засобами для догляду – які саме, скільки, для якого ефекту, інакше ви просто викидаєте гроші на вітер.

Перукарка Лена Барлі розповіла, як правильно доглядати за волоссям вдома
Перукарка Лена Барлі розповіла, як правильно доглядати за волоссям вдома

Лена Барлі зібрала всі свої знання про волосся в електронній книзі на 150 сторінок, де повністю описані правила догляду за зачіскою, починаючи від діагностики типу волосся, правильного миття голови, підбору доглядових засобів і закінчуючи салонним укладанням для швидкої щоденної зачіски з відповідями на найактуальніші питання. Якщо ви хочете дізнатися секрети Лени, які вона застосовує в роботі зі знаменитостями, переходьте за посиланням на книгу.

Тільки спробуйте і побачите, що навіть елементарні, на перший погляд, поради по догляду за волоссям значно покращують їх вигляд, а відростити довгі здорові пасма з глянцевим блиском – реально навіть в домашніх умовах.

Щоб відкинути всі сумніви, чи потрібні вам секрети Лени Барлі, погляньте на волосся дівчат до і після, які випробували на собі її б’юті-гіди.

Волосся до та після секретів догляду від Лени Барлі
Волосся до та після секретів догляду від Лени Барлі
Волосся до та після секретів догляду від Лени Барлі
Волосся до та після секретів догляду від Лени Барлі

Неозброєним оком можна помітити, що волосся стало більш блискучим, живим і густим. І все це можливо в домашніх умовах навіть без відвідування салонів краси.

“Страшно подумати, але саме зачіска здатна повністю вас змінити”, – вважає Лена.

Лена Барлі навчить вас, як отримати красиве, розплутане та блискуче волосся, а також ви зрозумієте помилки, які робили власними руками проти своєї ж зачіски. Ви будете здивовані!

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини