Червоні губи в 2022 році: Тіна Кароль, Надя Дорофєєва та інші з гордістю носили цей колір

Червоні губи були трендом 2022 року, а яким з зіркових дівчат найкраще запасував червоний колір на губах? Розберемо з вами образи українських співачок.

Зіркові українські красуні люблять яскравий макіяж, тому для них не є чимось новим зробити акцент на червоних губах. Кому з співачок найбільше пасує такий колір?

Оля Полякова

Червоний образ стильної білявки
Червоний образ стильної білявки

На фото дуже багато червоного, навіть не знаєш, куди глянути в першу чергу. Оля у неймовірній червоній сукні з затяжками на бедрі, що підкреслюють її стрункі ноги, на грудях блискітки та не типової форми оздоблений верх сукні. Образ співачка доповнила довгими сережками і хвилястим волоссям. Щодо макіяжу – дуже гарна подвійна стрілка відкриває око і робить зірку схожою на ляльку, а червона помада на губах пасує до плаття і загального образу Ольги.

Тіна Кароль

Тіна Кароль не виходить з дому без нафарбованих губ
Тіна Кароль не виходить з дому без нафарбованих губ

Тіна Кароль відома не лише своїми талантами. Співачку можна впізнати з тисячі інших за її характерною ознакою – яскравими червоними губами, що ідеально підкреслять будь-який її образ. На фото спіачка позує у чорно-білому вбранні з червоними елементами у зоні грудей. Дуже цікава зачіска не може не звернути на себе увагу: крім пишних локонів, на чолі Тіни одна з прядок закручена і нагадує елегантну троянду.

Надя Дорофєєва

Надя Дорофєєва позує у незвичайному наряді. Співачка в костюмі з нашитими елементами, які підкреслюють її фігуру. На руках є шлейфи, що опускаються аж до самого низу. Виглядає дуже ефектно. Образ дівчина доповнила випрямленим волоосям і, відповідно до теми нашої статті, червоні губи – незмінний атрибут. Наді дуже пасує червона помада, не дивлячись на те, що вона більше пасує володаркам світлого волосся.

Популярне

Подібні новини