Такого вона не очікувала: колишня дружина Володимира Остапчука розповіла про емоційне повернення у Київ

Христина Горняк повернулася до Києва, хоча перед цим блогерка казала, що приїде сюди аж навесні. Що стало причиною швидшого повернення та що чекало на неї по приїзді у Київ?

На тлі чуток про розлучення з відомим українським ведучим Володимиром Остапчуком блогерка та нотаріус Христина Горняк усе ж таки повернулася у Київ.

Нагадаємо, що вона зазначала, що не приїде в Україну та залишиться жити в новій квартирі за кордоном на значний проміжок часу — аж до весни. Але щось підштовхнуло її приїхати раніше.

Емоційне повернення у Київ

Нещодавно Христина Горняк на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram розповіла, що приїздила в столицю України. Ці відвідини видалися для неї занадто емоційними.

“Ці відвідини Києва були для мене найбільш емоційними. Я не очікувала такого. Стільки речей навколо відкрилось, які перед цим я не помічала, удосталь переживань усередині й розмов самої з собою, і навіть сльози поруч з людьми (хоча переважно плачу вдома, коли поруч нікого немає, я ж не робот), проте в тому і є кайф – прожити всі ці періоди, а не тікати від них”, – прокоментувала свої відвідини Києва Христина Горняк.

Фотографія Христини Горняк з відвідин Києва
Фотографія Христини Горняк з відвідин Києва

Що стало причинами такої емоційності блогерка не розповіла, проте зізналася, що проходить через певні трансформації та ріст всередині.

Також вона порадила не бігти, а приймати себе:

“Тікати від себе – це варіант, що буде програшним завжди. Це я вам з упевненістю, як жіночка, якій 36 років, кажу”, – доповнила в дописі про відвідини Києва Горняк.

Нагадаємо, що чутки про розлучення пари ширяться Мережею уже доволі давно, адже вони не привітали одне одного в соціальних мережах на річницю стосунків, а каблучок на їхніх пальцях не видно вже не перший місяць. Проте, пара нічого не коментує про можливе розлучення.

Також Христина Горняк розповіла шанувальникам, що відкрита до нових стосунків.

Популярне

Подібні новини