Колишня дружина Остапчука Христина показалася із новим чоловіком-красенем: зіркова пара ніжно обіймалася

Христина Горняк, колишня дружина Володимира Остапчука, вперше за довгий період розповіла про особисте життя. Але жінка не тільки розкрила таємниці, але і показала свого нового бойфренда.

Життя публічних людей завжди цікавить шанувальників, особливо коли йдеться про їхнє особисте щастя. Блогерка, нотаріусиня та колишня дружина шоумена Володимира Остапчука, Христина Горняк, нещодавно розкрила деякі деталі свого життя, але зазначила, що деякі речі поки залишаться в таємниці.

На своїй сторінці в Instagram Христина поділилася емоціями щодо перебування в еміграції у Відні, Австрія. Вона зізналася, що ця подорож дала їй певні випробування, але вона старається адаптуватися та займається там різними справами, включаючи “справи сердечні”. Однак, вона не розкрила, що саме має на увазі.

Щодо особистого життя, Христина заявила, що не планує робити свої стосунки публічними. Вона підкреслила, що розповість про свого партнера лише коли вийде заміж або буде вагітною. Це рішення відображає бажання Горняк зберегти своє особисте життя від сторонніх очей та зосередитися на сімейних моментах у спокої та приватності.

Х
Христина Горняк показала свого нового бойфренда 

Блогерка також підкреслила, що не бажає розкривати більше деталей про свої побачення та особисте життя загалом. Вона наголосила, що це особистість, і вона робить свій вибір, щоб залишити ці аспекти свого життя поза увагою громадськості.

Хоча Христина Горняк залишає деякі речі в таємниці, її прихильники продовжують з цікавістю спостерігати за її життям та чекати на подальші новини від цієї цікавої особистості.

Нагадаємо, що нещодавно жінка розповіла, чому не збирається змінювати прізвище у документах на своє дівоче. Христина аргументувала це тим, що їй нема часу зараз переробляти документи.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини