“Це темний ліс”: Даша Квітова прокоментувала стосунки Наді Дорофєєвої та ресторатора Михайла Кацуріна

Навколо Наді Дорофєєвої та Михайла Кацуріна не вщухають інтриги. Зірки не бояться про них говорити і цього разу свою думку висловила Даша Квіткова.

Стосунки Наді Дорофєєвої та Михайла Кацуріна вже ні для кого не секрет, тому що пара офіційно заявила про себе весною минулого року. Прихильники були здивовані таким вибором Наді, бо Михайло – друг Володимира Дантеса, з яким Дорофєєва порвала, щоб бути з Михайлом.

Пару ще досі продовжують поливати брудом. Надю звинувачують в тому, що вона “увела” чоловіка з сім’ї, де двоє дітей, а Михайла – бо він залишив свою дружину на самоті з двома дітьми і втік до співачки. Колишні супутники нових закоханих не стали довго корити себе за те, що сталося і теж вирішили оголосити про стосунки, але пара Даши Кацуріної та Володимира Дантеса не отримала стільки негативу, як їхні попередники.

Спільне фото до того, як пари обмінялись партнерами

В Мережі зірок неодноразово запитують про те, як вони відреагували на таке рішення Дорофєєвої, цього разу не залишилася осторонь переможниця “Холостяка” і щаслива дружина Даша Квіткова. Блогерка вирішила поспілкуватися з своїми підписниками в інстаграмі, де кожен може задати зірці якесь питання, а вона на нього відповість.

Даша Квіткова прокоментувала стосунки Наді та Михайла
Даша Квіткова прокоментувала стосунки Наді та Михайла

Так, у Даші запитали, що ж вона думає стосовно цих двох гучних романів. Відповідь Даші була дуже зрозумілою та стислою. Дівчина розповіла, що вона не хоче обирати чийсь бік, нехай все вирішує кохання і закохані особисто, тому що вона не хоче засуджувати ці стосунки і влазити в драму.

“Я виключно на боці кохання. Я обираю не лізти у чужі стосунки, бо це темний ліс, в якому невідомо що знаходиться. Я на боці того, що ці люди щасливі одне з одним і якщо вони обрали для себе такий шлях – значить, так і треба”, – написала Квіткова.

Популярне

Подібні новини