Співачка Злата Огнєвіч розповіла, від яких звичок відмовилась: “Принципово не дивлюсь новини”

Злата Огнєвіч розповіла своїм прихильникам від чого вона змогла відмовитись для того, щоб почувати себе впевненою та щасливою. Користувачі Мережі підтримали співачку.

Українська співачка Злата Огнєвіч з початком повномасштабного вторгення підтримує наших захисників благодійними концертами і неймовірним голосом. Дівчина розповіла, від чого їй довелося відмовитись, щоб зберегти свій спокій та психічний стан. Редакція сайту Добрі новини дізналася, що саме співачка має на увазі.

“Вибачте, що так мало сторіз. В мене насичений графік, я не все встигаю. Обіцяю, що буду виходити до вас частіше і радувати новинами”, – каже Злата.

Холостячка говорить, що вона намагається зберегти своє ментальне здоров’я в умовах повномасштабного вторгнення. Вона дотримується декількох правил, які допомагають їй залишатися на плаву та не засмучуватися через новини.

Злата Огнєвіч розповіла, від чого вона відмовилась

До прикладу, Огнєвіч назавжди попрощалася з декількома своїми старими звичками та з принципу не дивиться новини, щоб не занурюватися в погані емоції. Крім цього, вона видалила зі свого телефону всі телеграм-канали, бо вони не викликали в неї позитивних емоцій, а навпаки. Співачка відчувала лише негатив. Через те, що вона цінує свої емоції, Злата обирає відмовитися від таких звичок і вважає, що робить правильно.

“Я не можу впливати на кількість випущених ракет й на фронтову ситуацію, але я можу підтримати Україну і зробити все, що в моїх силах. Я можу і підтримую економіку, роблю внески, організовую волонтерські ініціативи своїх близьких людей”, – додає співачка.

Прихильники підтримали таку позицію співачки:

  • “Ви сильна духом жінка і надихаєте багатьох людей своїм прикладом”,
  • “Бачу одне світло в дописі. Обожнюю вас і поважаю”.

 

Популярне

Подібні новини