Невістка Віктора Ющенка привітала експрезидента України з днем народження: “Ви стали моїм батьком і прикладом”

Сьогодні, 23 лютого, свій день народження святкує третій президент України Віктор Ющенко. Невістка політика та ексочільника держави зізналась, за що особливо вдячна йому

23 лютого відомий український політик і колишній президент святкує свій день народження. Цьогоріч Віктору Ющенку виповнилось 69 років. Свято, яке сьогодні душевно та фізично важко відзначати, він, ймовірно, зустрів в оточенні найближчих людей, своєї сім’ї. З важливим днем ексочільника країни привітала його невістка Олена.

В особистому блозі в соціальній мережі Інстаграм дружина сина Ющенка присвятила йому допис, а також показала нову фотографію зі своїм свекром. На кадрі родина позує в церкві – Віктор Ющенко уважно дивиться в камеру, а його невістка Олена яскраво усміхається.

Невістка Віктора Ющенка опублікувала спільне фото зі своїм свекром
Невістка Віктора Ющенка опублікувала спільне фото зі своїм свекром

Сьогодні для мене та нашої родини особливий день, бо це день народження нашого батька. Я дуже рада, що стала вашою  невісткою та донькою, а ви стали моїм батьком та прикладом у багатьох речах

– зазначила в описі до нової публікації Олена Ющенко.

Крім того, додала дружина сина експрезидента, вона пишається розумом і шляхетністю Віктора Ющенка, а також його вкладом у розвиток рідної країни. Олена висловила своє бажання частіше бачитись зі свекром.

Наостанок невістка Віктора Ющенка висловила своє бажання, аби його онук, її з чоловіком син, зростав таким самим розумним, як і його дідусь.

Невістка Віктора Ющенка привітала експрезидента з днем народження
Невістка Віктора Ющенка привітала експрезидента з днем народження

Нагадаємо, що Олена Ющенко є другою дружиною сина експрезидента України. Закохана пара відгуляла весілля 2018 року. 24 серпня 2022 року Олена офіційно підтвердила, що стала мамою. Для жінки дитина стала першою, а ось син експрезидента вдруге став батьком. До слова, сам Андрій Вікторович Ющенко з’явився на світ у першому шлюбі колишнього очільника держави.

Раніше син українського політика був одружений з сестрою Маші Єфросиніної Єлизаветою. Пара оголосила про розлучення 2018 року, а від їхнього союзу залишилась спільна донька. Зараз Ліза Ющенко проживає разом з російським бізнесменом у москві.

Популярне

Подібні новини