Тіна Кароль засвітила обійми з чоловіком у дзеркалі та зізналася, чи змогла відпустити Євгена Огіра (ФОТО)

Тіна Кароль вже багато років носить статус вдови Євгена Огіра. Втім, у мережі зірка опублікувала цікаву світлину, яка може стати натяком на новий період життя артистки.

Тіна Кароль. Героїня цього матеріалу дуже рано втратила свого коханого чоловіка Євгена Огіра. Проститися з обранцем довелося у 2013-му році. На руках лишився крихітний син, а у серці — невимовна туга.

Проте, артистка не підкорилася тяжкій долі, взялася із завзятістю за свою кар’єру, і слава про неї дійшла аж до Японії. Весь час своєї кар’єри виконавиця не переставала вшановувати пам’ять коханого і говорити, що досягає висот, адже так хотів її милий.

Та, схоже, знаменитість нині вирішила спробувати відкритися новим почуттям. Ще у 2021-му році, після виходу нового репертуару, селебріті натякала, що відчуває себе по-новому. Навіть у роковини вирішила не присвячувати себе скорботі, а зайнятися справами.

Редакції сайту “Добрі новини” вдалося дізнатися, що артистка в інтерв’ю казахстанській програмі “Без фільтрів”, розповідала, що хоче знову розквітнути, як жінка. Втім тоді співачка була не впевнена, чи дійсно хоче закохатися.

Зміни було важко не помітити і схоже у цьому є винуватець. Нещодавно на своєму телеграм-каналі артистка показала селфі в ліфті, де засвітила чохол від свого айфону. Якщо придивитися, можна помітити на ньому фігури білявки з довгим волоссям та чорнявого чоловіка. Хто це може бути — доводиться лише здогадатися.

Тіна Кароль засвітила обійми з чоловіком у дзеркалі

Нагадаємо, що поп-діва Тіна Кароль нині присвячує себе не лише сценічній, а й благодійній діяльності. Артистка придбала житло для родини хлопчика Єгора з Маріуполя, крім цього збирала до школи дітей захисників з “Азову” та опікувалася генераторами для громад.

Популярне

Подібні новини