Як виглядають сини В’ячеслава Узелкова, Віталія Кличка і Олександра Усика: виросли повні копії боксерів

Відомі українські спортсмени не лише кар'єру побудували, а й синів виростили. Як виглядають вже дорослі нащадки зірок українських боксерських рингів?

Про професійну діяльність цих відомих українських боксерів точно чули всі – навіть ті, хто ніколи не захоплювався спортом. А ось що відомо про їхнє особисте життя?

В’ячеслав Узелков

Відомий український боксер довгий час перебував у шлюб з уже колишньою дружиною Мариною Боржемською. Пізніше екскохана спортсмена ініціювала розлучення, а після того, як залишилась зі своїми дітьми сама, звинувачувала колишнього в агресії та небажанні бачитись з дітьми. Попри гучне розлучення Узелков завжди заявляв, що хоче спілкуватись зі своїми нащадками.

Як виглядає син В'ячеслава Узелкова та Марини Боржемської
Як виглядає син В’ячеслава Узелкова та Марини Боржемської

У союзі з Боржемською Узелков став батьком двічі – 2009 року на світ з’явився син Роберт, а 2012 народилась донька Олівія. Сьогодні 14-річний юнак вже обігнав зіркову маму у зрості. Роберт навчається у школі й виглядає доволі стильно.

Віталій Кличко

Київський мер і відомий український боксер у минулому 26 років провів у шлюбі з Наталею Єгоровою. Торік зіркова пара оголосила про розлучення, втім у союзі знаменитості тричі стали батьками. Старший син Кличка та Єгорової Єгор-Даніель народився 2000 року, а сьогодні здобуває бізнес-освіту у Великобританії. Крім того, юнак захоплюється баскетболом.

Старший син Кличка на фото ліворуч та молодший праворуч
Старший син Кличка на фото ліворуч та молодший праворуч

Наймолодша дитина в родині – син колишнього подружжя Максим. Попри свій вік, юнак є найвищим у всій сім’ї. Ба більш, Максим Кличко перегнав за зростом навіть свого батька й у віці 17 років має 2,16 метра. Син українського боксера навчається у лондонській приватній школі та захоплюється баскетболом.

Олександр Усик

З коханням усього свого життя відомий український боксер познайомився ще за шкільних часів. Зіркова пара пронесла сильні почуття крізь багато років і життєвих випробувань, а в союзі на світ з’явилось троє дітей – донька та двоє синів. Олександр Усик та його дружина Катерина не дуже полюбляють публічне життя, тому в мережі не так багато фотографії їхніх дітей.

Як виглядають двоє синів Олександра Усика
Як виглядають двоє синів Олександра Усика

Всі діти зіркової пари так чи інакше вже пов’язали свої життя зі спортом. І донька, й двоє синів Олександра Усика займаються різними видами спорту.

Популярне

Подібні новини