Оля Полякова порадила українкам безкоштовний масаж для підтяжки обличчя за 40: “Вас не взнають сусіди”

Популярна співачка Оля Полякова зізналася, що секрет її молодості криється не лише в походах до косметологів. Виявляється своїй шкірі виконавиця і сама може дати ради.

Оля Полякова вражає всіх своїм незрівнянно молодим виглядом. Зірка зізналася, що їй вже за 40, але більше приховувати свій вік вона не збирається, адже її врода і так збирає чимало компліментів.

Полякова на Мальдівах
Полякова порадила українкам безкоштовний масаж для підтяжки обличчя

У коментарях під особистими фото їй часто пишуть, що насправді без косметологів та їхніх вправних рук знаменитість би настільки молодо не виглядала би. Проте, виконавиця не вважає, що зморшки можуть подолати лише заможні люди. Артистка зазначає, що є прийоми для вроди обличчя, які доступні всім і на них витрачати кошти не потрібно.

Мова йде про самомасаж обличчя. Суперблондинка показала у кадрі, які вправи робить, аби її личко сяяло молодістю.

“Самомасаж в потязі! 20 хвилин! Ловіть. Багато хто пише мені, що можна виглядати круто тільки коли є багато грошей! Повірте якщо ви будете цей масаж робити хоча б через день, через 2 місяці вас не взнають сусіди, і почнуть липнути друзі вашого сина”, — пише Полякова в Інстаграмі.

Оля і раніше розповідала, що не лише професіонали турбуються про її вроду. Насправді, вона сама має силу волі на те, щоб займатися спортом, гармонійно харчуватися та підтримувати себе недорогими засобами.

Вдома, у маєтку, співачка має власну зону відпочинку з басейном, виходом на річку та спортивною залою. Все створено для того, щоб підтримувати відмінну форму та здоров’я. До речі, сам будинок знаменитості знаходиться майже у курортній зоні Києва, біля Дніпра.

Нагадаємо, що Оля Полякова повернулася в Україну після евакуації за кордон, але свою старшу дочку Машу і молодшу Алісу змогла прилаштувати в іноземні заклади освіти.

Популярне

Подібні новини