Примадонна завершила кар’єру: близький друг Алли Пугачової розповів, чому вона більше не вийде на сцену

Відома російська співачка, яка стала буквально живою легендою радянської та пострадянської естради завершує кар'єру. Близький друг Примадонни поділився подробицями

Алла Пугачова сьогодні є однією з найвідоміших російських співачок. Знаменитість здобула свою популярність дуже давно й зробила собі ім’я завдяки виключному таланту й пісням, які стовідсотково чув кожен із нас хоча б раз. Сьогодні зірка російської естради живе за кордоном, оскільки вирішила покинути територію рідної країни через осуд публіки за антивоєнну позицію. Разом зі своїм чоловіком Максимом Галкіним і дітьми зірка оселилась в Ізраїлі.

Коханий Примадонни наразі активно працює й виступає по всьому світу з гумористичними концертами. На відміну від свого чоловіка, Алла Борисівна найімовірніше на сцену більше не повернеться. Про це нещодавно розповів близький друг знаменитості та музичний критик Артемій Троїцький. Він зазначив, що наразі Пугачова приділяє весь свій вільний час родині – дітям Лізі та Гаррі, а також своєму чоловікові.

Алла Пугачова найімовірніше не збирається повертатись на сцену
Алла Пугачова найімовірніше не збирається повертатись на сцену

Артемій Троїцький зазначив, що він буде неймовірно здивований та приємно шокований, якщо Примадонна вирішить знову вийти на сцену й дати сольний концерт. Втім, додав музичний критик, він сумнівається, що це станеться, оскільки зірка наразі сконцентрована на інших речах.

“На жаль, Алла навряд чи буде співати. Зі співочою кар’єрою, боюся, що Алла Борисівна закінчила. Наскільки мені відомо, у неї інша життєва програма – вона зайнята своїми дітьми та справами своєї родини”, – поділився у коментарі для преси відомий музичний критик.

Не оминув увагою Артемій Троїцький і громадянську й політичну позицію знаменитості. Музичний критик зазначив, що Алла Пугачова ніколи не була активісткою, яка постійно висловлювалась щодо тих чи інших віянь у світі й рідній країні. Троїцький пояснив, чому зірка вирішила таки висловитись про війну в Україні. За словами близького друга Алли Борисівни, вона підтримує свого чоловіка, який, на відміну від неї, одразу заявив про свою радикальну позицію.

Алла Пугачова ніколи не була політичною активісткою
Алла Пугачова ніколи не була політичною активісткою

Артемій Троїцький пояснив, що Примадонну дуже зачепив той факт, що її чоловіка цькують на батьківщині й намагаються зробити зрадником. Саме тому знаменитість у зверненні до росіян висловлювалась, не підбираючи ніжних слів – прямо й різко. Музичний критик також зазначив, що в родині Пугачової та Галкіна панує повне взаєморозуміння й любов, тому й дружина підтримала свого чоловіка.

Популярне

Подібні новини