Тіна Кароль вперше зізналася, ким насправді їй приходиться Алла Пугачова та як “породичалися” 15 років тому

Тіна Кароль, як справжня поп-діва, має тисячу секретів. Нещодавно спливло відео, де артистка чесно розповіла, у яких вона стосунках з Аллою Пугачовою.

Тіна Кароль ще у 2005-му році стала улюбленицею Алли Пугачової. На конкурсі “Нова Хвиля” саме Примадонна відзначила молоду талановиту співачку, презентувавши їй аж 50 тисяч доларів. Витратила їх артистка на виробництво свого першого кліпу.

Втім, на цьому зв’язки селебріті не обірвалися. Навіть у 2024-му році Кароль вітала Аллу Борисівну з Днем народження.

Тіна Кароль розповіла, яка відома співачка похрестила її сина

Прихильники давно цікавилися, чи дружать знаменитості і навіть нарікали Пугачову ледь не другою мамою Тіни по шоу-бізнесу. Та все може бути ще цікавіше, аніж просто сценічна співпраця. Нещодавно у Youtube спливло архівне відео, інтерв’ю нашої артистки після народження сина Веніаміна. 15 років тому у програмі “Поза очі”, співачка проговорилася про те, хто може похрестити її малюка.

Відповідаючи на питання ведучої, чи дійсно Алла Борисівна погодилася стати хрещеною. Реакція Кароль була непередбачуваною. Вона від несподіванки засміялася, але відповіла, що не буде розкривати цієї таємниці.

Якщо пошукати інформацію тих років у медіа, то дійсно чутки про те, що дві зірки стали кумами вирували не слабо. Ще до народження Веніаміна Огіра прихильники артисток пліткували, що дійсно селебріті породичаються. Подейкували, що Пугачова ледь не приїде в Київ допомагати своїй підопічній з дитиною.

Нагадаємо, що у 2023-му році Тіна Кароль побачилася з Аллою Борисівною в Ізраїлі. Зустріч не афішували, “аби було менше проблем”, але поп-діва запевнила, що все минуло дуже душевно та атмосферно. Більше подробиць не захотіла розповідати.

Популярне

Подібні новини