Зірка “МастерШеф” Тетяна Литвинова показала єдиного сина: “Ця посмішка і надзвичайно добрі очі”

Тетяна Литвинова стала суддею кулінарного проєкту "МастерШеф". Відомо, що в неї росте син, якого зірка дуже рідко показує, але з нагоди його іменин вирішила зробити виключення.

Тетяна Литвинова полюбилася глядачам проєкту “МастерШеф” за свій професіоналізм та любов до кухні. Крім цього, користувачі Мережі після кожного ефіру говорили про неймовірний зовнішній вигляд Тетяни, від якого неможливо відірватися. Не дивлячись на постійну зайнятість, жінка двічі була заміжня і зараз виховує свого вже дорослого сина. Редакція сайту Добрі новини з’ясувала, як виглядає первісток Литвинової.

14 травня хлопець святкує іменини. Зірка телебачення вирішила привітати свого сина і опублікувала його фотографію в себе на офіційній сторінці. На знімку можна побачити маленького хлопчика, який є точною копією своєї зіркової мами. Тетяна написала багато приємних слів і не забула сказати про те, що для кожної мами її діти завжди будуть маленькими.

“Вже дорослий і самостійний чоловік, але в маминому серці ти назавжди кохана дитина, яка в будь яку мить може притулитися до маминого серця”, – пише Литвинова.

Тетяна Литвинова показала свого єдиного сина в Мережі
Тетяна Литвинова показала свого єдиного сина в Мережі

Прихильники жінки у коментарях взялися активно вітати хлопця з днем народження і бажати йому лише найкращого:

  • “Вітаю! Так схожий на маму!!”,
  • “З Днем Народження Вашого синочка! Хай Господь оберігає його та благословляє на всі щедроти свої!!! І з Днем Матері Вас”,
  • “Як схожий на маму, красунчик”.

Також Тетяна публікувала фотографію, де її син дуже по-дорослому виглядає. На іншому знімку навіть неможливо впізнати того самого маленького хлопчика з попереднього фото, бо син Литвинової з бородою і виглядає як статній чоловік. Можна навіть подумати, що це кавалер Тетяни, але це не так.

Тетяна Литвинова показала свого єдиного сина в Мережі
Тетяна Литвинова показала свого єдиного сина в Мережі

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини