Назвали ім’я другого тренера “Голосу країни-13”: ним став не Потап, не Тіна Кароль і не Джамала

Попри всі обставини, улюбленому проєкту мільйонів українців, "Голосу країни-13" — бути! Організатори вже назвали двох тренерів. Кого представили на телеканалі?

Проєкт “Голос країни” повертається на телеекрани у тринадцятий раз. У новому сезоні, який проходитиме під егідою такого магічного числа, все буде інакшим. Зокрема організатори же почали представляти тренерів. Першою, про кого заявили була Юлія Саніна, фронтвумен гурту THE HARDKISS, яка цього року була однією з ведучих “Євробачення” та представила нашу країну на найвищому рівні.

Цікаво, що минулих років наставники і водночас судді учасників могли з’являтися в ефірах передачі багато разів. Так легендарна Тіна Кароль вперше з’явившись у червоному кріслі у 3-му сезоні, міцно укріпилася у ньому з 5 по 11. Так само часто з’являвся у передачі і Потап, який був тренером у період 5-10 та 12 сезонів.

Нині ж команда “Голосу країни” набирає свіжі обличчя. У “Сніданку з 1+1” від 30 травня про свою участь у проєкті розповів Артем Пивоваров. Він довго не хотів виказувати всі подробиці свого рішення, але, очарований шармом ведучих, він здався та зазначив, що буде шукати неординарні таланти, яскраві та ексцентричні. Співак зазначив, що має великий досвід спільної роботи не тільки з досвідченими виконавцями, а й з новачками.

Не зрозуміла історія склалася навколо участі Джамали. У той час, коли співачка не спростовує та не підтверджує чуток про своє майбутнє тренерство, на сторінці проєкту у Вікіпедії вже з’явився запис про те, що третім наставником буде саме ця артистка.

Скріншот взято зі сторінки проєкту Голос країни у Вікіпедії

Нагадаємо, що минулого року “Голос країни” також виходив в ефіри. Переможницею стала українська співачка та композиторка Марія Квітка.

Популярне

Подібні новини