Тіна Кароль не втрималася на ногах та на очах у всіх упала зі сцени: “Ніхто не бездоганний” (Відео)

Популярна співачка Тіна Кароль не раз втрапляла у курйозні ситуації під час виступів на сцені, зокрема прихильники бачили, як під час танцю щось йшло не так і зірка падала. Дізнайтеся, що думає з цього приводу знаменитість.

Неймовірна Тіна Кароль під час свого виходу на сцену на Євробаченні-2023 довела всім, що може показувати шоу міжнародного рівня: шикарний вокал, яскраві костюми та шалені танці — все це просто зачаровує. Проте, у біографії поп-діви бували не тільки злети, а й падіння, при чому у прямому сенсі.

Впала прямо десятками глядачів

На шляху до своєї слави та популярності, Тіна не раз виступала у модних клубах. Зокрема в Одесі не втрималася на підборах і гепнулася прямо перед усіма. Щоправда, співачці пощастило і її підхопили інші танцюристи.

У 2015-му також сталася халепа, коли артистка прямо перед виступом підвернула ногу. Концерт, тим не менш, скасовувати не стала, але виконала всі хіти сидячи. Пару разів “літала” по паркету і на репетиціях, але, на щастя, все обходилося навіть без синців.

Про свої невдачі зірка не переживає, адже сприймає все по-філософськи. Ось, як вона висловлюється в Інстаграмі на цю тему:

“Без раптових помилок не буває перемог. Довіряйте своїм відчуттям. Пробачайте собі. Ніхто не бездоганний”, — пише знаменитість.

Тіна Кароль не втрималася на ногах та на очах у всіх упала зі сцени

Їй у відповідь фанати надіслали купу коментарів, де також висловлюють солідарність з артисткою:

  • “Скільки років вже вас слухаю, та після кожного перегляду зачаровуюся вами знову і знову. Для мене ви ідеал жіночності, краси, любові і творчості”
  • “До мурашок”
  • “Дуже цінні слова”

Нагадаємо, що Тіна Кароль оновила свій репертуар у 2021-му році. Вона зробила акцент на танцювальних елементах та показала, що вже відходить від свого колишнього образу.

Популярне

Подібні новини