Схоже, все серйозно: Надя Дорофєєва в обіймах ресторатора Міші Кацуріна показала весільну обручку на пальці

Українська співачка Надя Дорофєєва та ресторатор Михайло Кацурін вже тривалий час будують стосунки, але, схоже, Кацурін наважився зробити пропозицію дівчині.

Стосунки Наді Дорофєєвої та Михайла Кацуріна досі не дають спокою хейтерам. Користувачі в Мережі не можуть змиритися з тим, що пара будує спільне життя, покинувши колишніх партнерів, але закохані на це не звертають уваги. Надя Дорофєєва не втрачає можливості похизуватися стосунками перед прихильниками та хейтерами.

Днями, на честь дня народження коханого Кацуріна, Дорофєєва вирішила опублікувати серію знімків з ресторатором. На фото та відео, які виклала співачка, кохання у кожному його прояві: закохані обіймаються, цілуються, проводять домашні вечори та прогулянки не відходячи один від одного. Пильні прихильники помітили на одному зі знімків цікаву деталь: обручку на безіменному пальці.

  • “А всі побачили обручку на пальці?”,
  • “О, ви одружились? Видно кільце”, – пишуть прихильники.
Надя Дорофєєва показала весільну каблучку
Надя Дорофєєва показала весільну каблучку

Поки відповіді від Наді ніякої не було. Раніше ширилися чутки про те, що пара зіграла весілля 15 червня, але про це також нікому не відомо. Користувачі в Мережі продовжують поливати пару брудом, думаючи, що Надя розвалила шлюб Михайла Кацуріна. Люди не розуміють, що кохання має здатність закінчуватися.

  • “Брр. Кохання, то все зрозуміло, але реально кинути чоловіка, а потім виставляти оці лизання. Ну, якось нелюдяно. Почекала б якийсь час. А то наче ось подивіться, омномном”,
  • “Як би вона виціловувалась на показуху, як би їй віддали на виховання двох дітей Кацуріна? Пристойніше виглядає Дантес, щастя любить тишу. Тим більше, Надія товаришувала з сім’єю Кацуріна, а зараз “щоб не зійти з розуму”, – пишуть користувачі.

Популярне

Подібні новини