Злата Огнєвіч зробила чесний огляд сервісу у Варшаві: “Їжі в номері нема, доведеться сидіти на воді”

Українська співачка Злата Огнєвіч вирушила до Варшави і вже заселилася у своєму готелі, але зірка не дуже задоволена сервісним обслуговуванням.

Зірка української сцени Злата Огнєвіч невибаглива дівчина, але навіть у стриманих зірок часто буває невдоволення обслуговуванням чи спілкуванням з людьми. Цього разу зірка поскаржилася на сервісне обслуговування в одному з готелів Варшави, в який Злата заселилася одразу після свого прибуття до польської столиці.

Перед цим співачка похвалила аеропорт Cпліт у Хорватії, в якому вона опинилася. За словами Огнєвіч, там немає черг, немає різниці, до якої реєстраційності стійки потрібно підходити. Все зроблено для людей і це дуже здивувало співачку.

“Немає черг, немає значення, до якої стійки підходити. Я таке вперше бачу”, – розповіла Огнєвіч.

Злата Огнєвіч у Хорватії

Однак, за декілька годин задоволення змінилося на невеличке розчарування. Через свій пізній приїзд всі магазини у Польській столиці Варшаві були вже зачинені, тому Златі не вдалося як слід повечеряти. Дівчина трішки засмутилася, але заінтригувала прихильників чимось цікавеньким, що співачка для них готує.

“Варшава… Долетіла. Їжі в номері нема, пізно, все закрито. Доведеться сидіти на воді… Задумала цікаве, буду втілювати. Нарешті, для цього є час, а головне – натхнення”, – заінтригувала співачка.

Злата Огнєвіч незадоволена сервісом у Варшаві

Перед цим Злата Огнєвіч показувалала свій відпочинок у Хорваті. Зірка колись пообіцяла собі не повертатися двічі в одну й ту ж країну, але від Хорватії вона зовсім не може втриматись. Злата надзвичайно насолоджується часом, проведеним у цих сонячних краях.

“Але… сюди хочу повертатися ще”, – із задоволенням розповідає Злата Огнєвіч.

Популярне

Подібні новини