Суцільна жіночність: Тіна Кароль продемонструвала найтрендовіший наряд цього літа у кофтинці з 2000-х

Відома українська співачка Тіна Кароль опублікувала фотографію, на якій позувала у трендовому вбранні. Знаменитість поєднала головний хіт 2000-х років і наймодніші аксесуари цього літа

Тіна Кароль, відома українська співачка, завжди вміла зачарувати своїх шанувальників несподіваними та завжди стильними образами. Раніше знаменитість обирала спортивний стиль, якщо мова йшла про повсякденні наряди. Втім, тепер імідж зірки став більш витонченим і жіночним. Так, наприклад, нещодавно артистка вийшла у світ у стильному вбранні, натхненному модою далеких 2000-х років.

На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм знаменитість розмістила фотографію, зроблену в студії. Останнім часом зірка дуже багато працює, тому не дивно, що свіжий кадр було зроблено саме на робочому місці. До студії звукозапису Тіна Кароль вирушила у неймовірно витонченому та водночас ненав’язливому образі. Артистка обрала чорну кофтинку з цікавим вирізом і ніжний аксесуар.

Чорний “верх” знаменитості нагадував стиль далеких 2000-х років – тоді головні модниці комбінували у своїх нарядах мереживні ноти та одягали кофтинки, дуже схожі на ту, в яку вбралась відома українська співачка. До слова, на обличчі артистки не було ні краплі макіяжу, а її волосся було зібране у навмисно неохайну гульку.

Тіна Кароль показалась у студії звукозапису в стильному вбранні без краплі макіяжу
Тіна Кароль показалась у студії звукозапису в стильному вбранні без краплі макіяжу

Слід зазначити, що наряд, який Тіна Кароль обрала та показала шанувальникам на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм, містить у собі декілька трендів. Зокрема, мова йде про квітковий принт у різних його інтерпретаціях. Передові стилісти з усього світу в один голос заявляють про те, що квіти на одязі цього сезону є чи не найголовнішим трендом. Якщо пригледітись, на чорній кофтинці відомої української співачки можна побачити ніжний принт.

Популярне

Подібні новини