“Це Діана”: Даніель Салем вперше заговорив про стосунки і показав нову обраницю після розлучення

Відомий український актор і телеведучий Даніель Салем приголомшив прихильників новиною про свою нову обраницю. Як виявилося, її звати Діана.

Даніель Салем в кінці червня приголомшив своїх прихильників новиною про розлучення з коханою Марією. Відомо, що пара була разом цілих 17 років, але істинну причину розлучення ніхто з пари не називає. Чоловік повідомив, що проблеми в парі почали виникати ще до повномасштабного вторгнення, але з його початком все зійшло нанівець і сенсу продовжувати ці стосунки взагалі немає, але зараз в артиста зʼявилася нова обраниця і редакція сайту Добрі новини зʼясувала, як виглядає нова коханка чоловіка.

Зараз Даніель Салем захищає нашу країну від окупантів і знаходиться в статусі холостяка. Не дивлячись на це, артист знаходить час на жарти стосовно його особистого життя. Салем каже, що єдиними його коханками зараз є військова служба і автомат. Останньому приладу чоловік дав імʼя Діана і похизувався коханою у соціальних мережах.

“Все, що вам потрібно знати про мої стосунки. Це Діана”, – пише Даніель в описі під відео.

Даніель Салем показав нову кохану в Мережі
Даніель Салем показав нову кохану в Мережі

На відеоролику телеведучий збирає та розбирає автомат величезних габаритів на фоні автомобілю, який заповнений військовим приладдям та зброєю. На голові в чоловіка повʼязка, яка захищає його від сонця і прибирає волосся з чола, а одягнутий Салем у класичне війське камуфляжне вбрання.

Прихильники у коментарях почали бажати чоловікові удачі і щастя, а також мають надію на те, що новоспечена кохана Даніеля зможе його як слід захистити від окупантів.

  • “Дай боже сил тобі і новій коханій!”,
  • “Нехай твоя Діана працює справно і ніколи тебе не підводить”,
  • “Хай Діана принесе нас усім перемогу!”, – пишуть прихильники.

Популярне

Подібні новини