Репер та співак Позитив розповів, чи вважає за норму целюліт в жінок: “Не так страшно, як здається”

Відомий український артист та екс-підопічний Потапа Позитив зізнався, як він ставиться до целюліту в дівчат. За його словами, кожен може зустрітись з цією проблемою.

В новому випуску шоу Володимира Остапчука “Мекнув — питайте” телеведучий разом із зірковими гостями репером Позитивом та блогером Богданом Буше поговорили про ставлення чоловіків до жінок. Однією з тем для обговорення стала проблему целюліту в жінок і як чоловіки в реагують на його присутність на тілі дівчат. Редакція сайту Добрі новини зʼясувала, що думає з цього приводу Позитив.

За словами артиста, целюліт — це не проблема і він може бути абсолютно у кожної дівчини, не дивлячись на те, чи є у неї зайва вага, чи немає. До такого “явища” артист відноситься спокійно.

“Я думаю, що целюліт — це не так страшно, як здається. Він у кожного десь є і я скажу точно, що мене не тригерить ніяк целюліт. Головне, щоб форма була красива, як мені подобається”, – розповідає співак.

Позитив розповів, як ставиться до целюліту в дівчат та жінок
Позитив розповів, як ставиться до целюліту в дівчат та жінок

Також чоловіки наголосили на тому, що целюліт і зайві кілограми — не одне й те ж саме. Целюліт може бути навіть у стрункої підтягнутої дівчини, так і у тієї, яка має зайву вагу. Це дуже залежить від того, як сильно дівчина займається спортом.

“Целюліт може бути у дуже підтягнутої людини. Прям, все є добре, ляшки, попа, все гуд, але він може бути”, – додає Позитив.

Артисти дійшли до висновку, що чоловіки звертають увагу на наявність целюліту, але це їх не лякає і вони ставляться до цього як до норми. До слова, до целюліту схильні лише жінки. В чоловіків целюліту зовсім немає, навіть, якщо представник чоловічої статі має яскраво виражену зайву вагу. Можна сказати, що чоловікам в цьому плані несказанно пощастило.

Популярне

Подібні новини