Молода дружина 39-річного Остапчука готується до поповнення і вже має подарунок для доньки: “Продати шкода”

Катерина Полтавська мріє превелику родину і будувати її вона хоче зі своїм чоловіком Володимиром Остапчуком. Дівчина розповіла про плани на майбутніх дітей.

Катерина Полтавська у стосунках з Володимиром Остапчуком вже майже півтора року. За цей час у стосунках пари сталося багато, але про дітей пара мови поки не заводить. Катерина розповідала своїм прихильникам, що дуже хоче дітей, але поки вони з чоловіком не хочуть з цим поспішати. Днями молода зірка зізналася, що вже має подарунок для своєї майбутньої доньки, який придбав Володимир Остапчук.

Блогерка дуже любить спілкуватися зі своїми підписниками у соціальних мережах і вони частенько задають їй запитання про особисте життя або будь-які інші теми, в яких думка Катерини може бути корисною. Одна з прихильниць поцікавилася, якою була найбезглуздіша покупка в житті Катерини і дівчина з радістю на це питання відповіла.

“Перше, що згадала – це шарф Gucci. Мені його придбав Вова, я його вибрала, але сама рідко ношу. І продати шкода, це ж подарунок”, – каже Катерина.

Катерина Полтавська показала подарунок для своєї доньки
Катерина Полтавська показала подарунок для своєї доньки

В кінці дівчина додала, що передасть цей подарунок своїй майбутній доньці, яка буде його носити. Такі дорогі подарунки й справді дуже шкода комусь віддавати, особливо, якщо це подарунок від коханої людини. Крім цього дівчина в соціальних мережах все активніше розповідає про свій власний салон масажу та лазерної епіляції.

Справи йдуть вгору, записи клієнтів починають збільшуватися в рази і Катерина дуже цим задоволена. Частенько молода зірка показує подарунки від клієнтів у вигляді солодощів та інших смачних “штучок” і не може повірити, що їй вдалося привабити до себе таку велику кількість неймовірних людей, які стали клієнтами її власного бізнесу.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини