Юрій Горбунов на початку наступу на Україну їздив на елітний іспанський курорт: прикордонники видали шоумена

Відомий шоумен Юрій Горбунов зараз у центрі нового скандалу. Чоловіка Каті Осадчої викрили у поїздках за кордон на курорти. Як це сталося і хто дав інформацію — читайте далі.

Здається, ще не втихомирився скандал з Юрієм Горбуновим та Міністерством культури, яке виділило 33 мільйони гривень на зйомки серіалу, які мала б проводити компанія, що найбільш тісним чином пов’язана з шоуменом. Від коштів ведучий публічно відмовився та заявив, що ні копійчини на новий медіапродукт не отримав.

Тепер у мережі стверджують, що чоловік Каті Осадчої міг виїздити за кордон на курорти під час повномасштабного наступу у 2022-му році.

Хто “злив” інформацію про поїздки Юрія Горбунова?

Видання “Цензор.НЕТ” з посиланням на власні джерела серед молдавських прикордонників, стверджує, що знаменитий чоловік виїздив за кордон 1 березня 2022-го року. Також медіа дає фотокопію документів, які підтверджують це. У таблиці зазначається, що ведучий дійсно виїздив з України, а кордон перетинав на елітній автівці марки Land Rover. Брав із собою також двійко дітей, а ось Катерина Осадча, схоже лишилася вдома.

Горбунов під час війни виїздив на курорт: прикордонники дали докази

Цікаво, що коментуючи виїзди Влада Ями, Горбунов зазначив, що сам би не зміг полишити Батьківщину, як хореограф. Сам же шоумен 1 березня минулого року, у день, коли він міг потенційно виїхати за межі нашої країни, записав емоційне звернення від себе російською мовою до країни-окупанта із закликом оговтатися і відкрити очі на злочини армії рф.

Також видання зазначає, що має інформацію про те, що артист був в  Іспанії, місто С’Агаро, де розташований елітний курорт. Як стверджує автор статті “Цензор.НЕТ”, редакція зверталася до Юрія з проханням прокоментувати поїздку, але відповіді так і не отримала.

Популярне

Подібні новини