“Я виховую дітей”: Володимир Дантес показав, як бавиться з дітьми Кацуріна під свою нову пісню

Нова обраниця Володимира Дантеса Даша Кацуріна є мамою двох дітей, з якими тепер доводиться няньчитися й самому чоловікові. Артист показав, як проводить з ними час.

Володимир Дантес і Даша Кацуріна досить неочікувано для всіх почали будувати свої стосунки. Спочатку, про кохання з Мішею Кацуріним розповіла Надя Дорофєєва, з якою Володимир розлучився через купу проблем, що тягнулися не перший місяць. З початком повномасштабного вторгнення зірки не бачили сенсу у тому, щоб тягнути одне одного в цих стосунках і прийняли рішення розлучитися.

Надя дуже швидко закрутила роман з їхнім другом Мішею Кацуріним, за якого вже встигла вийти заміж. Володимир Дантес спочатку став вірною підтримкою для Даші Кацуріної, яка залишилася з двома дітьми, а згодом пара зрозуміла, що вони закохалися один в одного.

Володимир Дантес виховує дітей Кацуріної
Володимир Дантес виховує дітей Кацуріної

Тепер Володимир Дантес також виховує двох дітей, яких йому неочікувано подарувала доля. Сам Володимир не раз говорив про те, що він не хоче дітей, тому в них х Дорофєєвою їх не було. Чоловік дуже полюбив малечу Даші та Міші Кацуріних і проводить з ними досить багато часу, про що свідчать знімки в соціальних мережах. Ба більше, артист випустив пісню, яка називається “Я виховую дітей” і присвятив її всім мамам та батькам, які також займаються вихованням власних діток.

Новий трек артиста дуже відгукнувся мамочкам, які активно почали знімати власні відео під цю пісню в одній із соціальних мереж. Під відео можна побачити чимало позитивних та приємнів слів у бік Володимира Дантеса, що, швидше за все, дуже тішить його власну самооцінку. Дуже добре, коли твоя праця так гідно оцінюється. Для артистів важливо, щоб їхня творчість отримала відгук в серцях прихильників.

Популярне

Подібні новини