Побудували кар’єру у росії, але повернулися до України: Грешнова, Юрій Дяк та Катерина Кузнєцова

Зміна українських акторів, які колись знімалися в росії, під час нинішньої геополітичної ситуації є важливим явищем. Низка акторів виявила свою підтримку України та припинила співпрацю з проектами.

Це рішення є важливим зіркою в Україні, і воно відображає підтримку української нації та її боротьби за суверенітет.

Катерина Кузнєцова

Актриса, яка здобула популярність завдяки ролям в російських серіалах, таких як “Повернення Мухтара-2”, “Кухня” та “Родком”. Проте, після початку війни в Україні, вона вирішила припинити співпрацю з російським кіном та продати своє майно в росії. Це важливий крок в підтримку України і вираз її солідарності з вітчизняними воїнами та всіма, хто стоїть на захисті країни.

Кузнєцова розповіла про сварки з чоловіком
Кузнєцова розповіла про повернення в Україну 

Любава Грешнова

Ще одна актриса, яка спочатку набула популярності в росії, знімавшись у фільмах та серіалах, таких як “Маршрут милосердя” та “Сусіди”. Після початку війни, вона активно підтримує Україну та гастролює по країні з виставами. Її рішення припинити співпрацю з російським кіном та взяти активну участь у волонтерській діяльності є важливим символом підтримки української нації.

Л
Любава Грешнова знімалася раніше у російських серіалах 

Влад Нікітюк

Актор, який також знімався у російських серіалах, таких як “Мажори” та “Се ля ві”. Хоча він набув популярності в росії, він завжди залишався вірним своїй українській ідентичності і підтримує Україну, незалежно від зовнішніх обставин.

В
Влад Нікітюк, який раніше знімався у російських серіалів

Міла Сивацька

Акторка, яка знімалася в російських фільмах та серіалах, таких як “Останній богатир”. Після початку війни в Україні, вона розчарувалася в своєму минулому в росії та виразила підтримку своєї батьківщини.

Ці актори показали важливий приклад підтримки та солідарності з Україною в найважливіший час її історії. Їхні рішення припинити співпрацю з російськими проектами та підтримувати Україну публічно важливі для підвищення свідомості та моральної підтримки країни в боротьбі з агресією.

Популярне

Подібні новини